Labels til regulativer

Bradys fortrykte labels overholder den aktuelle lovgivning. Opmærkning i henhold til regulativer som f.eks. speciallabels til CLP/GHS, WEEE-RoHs, REACH, ...

CLP/GHS Labels
CLP/GHS-labels

Labels, som overholder CLP (Classification, Labelling and Packaging of substances) og GHS (Globally Harmonized System).

WEEE/RoHS Labels
WEEE/RoHS-labels

WEEE-opmærkningslabels (Waste in Electrical and Electronic Equipment) og produkter til overholdelse af RoHS-lovgivningen (Restriction of Hazardous Substances).

ANSI/OSHA Labels
ANSI/OSHA-labels

Et bredt udvalg af labels, som overholder standarderne for ANSI (American National Standards Institute) og OSHA (Occupational Safety and Health Administration).

Hvis du har brug for flere oplysninger ...

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.