Laboratorielabels

Bradys opmærkningsprodukter til laboratorier er designet til biotekniske laboratorier, landbrugslaboratorier, miljølaboratorier og kriminaltekniske laboratorier.

Autoclave Labels
Autoklavelabels

Autoklavelabels er designet til at kunne modstå nogle af de mest krævende autoklave miljøer. Du kan være sikker på at få en sporbar prøve hver gang.

Liquid Nitrogen Labels
Flaskelabels og -forseglinger

Bradys udvalg af flaskelabels og opmærkning til flaskeforseglinger giver ikke blot sporingsoplysninger, men øger også sikkerheden.

Tissue Cassette Labels
Labels til Centrifuge, Eppendorf og PCR

Brady tilbyder et bredt udvalg af labels til Centrifuge, Eppendorf og PCR.

Well Plate Identification
Fryselabels – labels til frosne overflader

Disse labels garanterer dig tekst og stregkoder i høj kvalitet, som let kan læses selv efter at have været opbevaret under forhold fra -20 °C helt ned til -80 °C.

Bottle and Flask Labels & Seals
Labels til varmvandsbade

Laboratorielabels, som kan tåle varmvandsbade.

Centrifuge, Eppendorf & PCR Labels
Labels til flydende nitrogen

Vores speciallabels kan modstå flydende nitrogen, lige fra en hurtig eksponering til langtidsopbevaring. Vores materialer er så holdbare, at de giver let læselig information af høj kvalitet ved næsten enhver anvendelse.

Freezer Labels
Labels til objektglas

Vores labels til objektglas er designet til at give en klar og tydelig prøveidentificering lige fra prøvetagning til inspektion og lagring, uanset hvilke forhold prøverne udsættes for.

Hot Water Bath Labels
Identifikation af laboratorieglas

Bradys labels til dette nye laboratorieglassystem samt Bradys printere med termisk overførsel og farvebånd sørger for, at to linjer med tekst fremstår tydeligt, når de fastgøres på den indvendigt farvede væg i laboratorieglasset.

Slide Labels
Labels til vævskassetter

Bradys udvalg af labels til vævskassetter bruges sammen med BSP31-labelfastgørelsessystemet.

Tube/Vial Labels
Labels til reagensglas og hætteglas

Bradys udvalg af labels til reagensglas og labels til hætteglas blev udviklet til kort- og langtidssporing af prøver til forskellige typer hætteglas med forskellige kapaciteter, inklusive koniske kolber, centrifuger, glas eller plastik og reagensglas.

Straw Identification
Identifikation af prøveglasholdere

Når der kræves fuldstændig sporing af alle prøvesamlinger, har Brady en løsning til identifikation af prøveglasholdere. Vores labels til prøveglasholdere garanterer knivskarp tekst og stregkoder i de fleste laboratoriemiljøer.

Hvis du har brug for flere oplysninger ...

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.