Lednings-, kabel- og panelopmærkning

Bradys kabelmærker og ledningsmærker giver dig mulighed for fremstille tydelig, skarp tekst til opmærkning af dine kabler og ledninger.

Self Laminating Labels
Selvlaminerende labels

Bradys selvlaminerende ledningsmærkere beskytter symboler på dine labels mod ekstreme temperaturer, kemikalier og opløsningsmidler.

Sleeves
Ledningsmærker

Printbare ledningsmærker uden klæbemiddel og kabelmærker til varmekrympning, som slutter tæt om ledninger eller kabler og giver maksimal isoleringsbeskyttelse og permanent identificering. Komplet design giver hurtig, permanent ledningsopmærkning.

Component Labels
Komponentlabels

Bradys labelmaterialer til elektriske komponenter er specielt fremstillet til at modstå krævende miljøer.

Tags
Kabelmærker

Bradys printbare mærker til kabler og ledninger giver tydelig, utvetydig opmærkning til både indendørs og udendørs formål. Mærker kan fastgøres på en ledning eller et kabel med kabelbånd eller med et selvfastgørende design.

Carriers with Inserts
Holdere med indlæg

Kabelholdere med labelindlæg til opmærkning af kabler med forskellige diametre. De rørformede kabelholdere passer til forskellige kabeldiametre og stiller derfor mindre krav til lagerplads.

Patch Panel Labels
Labels til elektriske paneler og patchpaneler

Opmærkningsløsninger til elektriske paneler.

Wrap-Around Labels
Labels til omvikling

Behageligt materiale designet til at klæbe på meget kurvede overflader, ledninger og kabler. Har et hvidt skrivbart område og klar ”hale”, som omvikles om mærkeren. Den klare hale fungerer som overlaminat for at beskytte teksten og giver fremragende holdbarhed.

Hvis du har brug for flere oplysninger ...

Distributørpartnere

Med Brady kan du identificere og beskytte mennesker, produkter og lokaliteter vha. effektive labels, industriprintere, software, sikkerheds- og facilitetsopmærkning, udslipskontrol, lockout/tagout-løsninger og meget mere.Brady hjælper dig med at skabe og vedligeholde et mere sikkert arbejdsmiljø og overholde regulativer og standarder. Vores effektive materialer opmærker tydeligt produkter, komponenter og andre aktiver, selv under de mest ekstreme forhold.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.