Lockout/tagout og Scafftag

Lockout/tagout er en planlagt sikkerhedsprocedure, som involverer afbrydelse af energikilden til industrimaskiner og -udstyr, mens der udføres vedligeholdelse eller reparationer. Med denne procedure beskyttes medarbejderne mod de risici, som findes i forbindelse med tændte maskiner eller elektricitet.

Lockout Tagout Electrical lockout
Lockout ved risiko for elektricitet

Disse lockout-enheder passer til en lang række forskellige el-udtag. Passer til en lang række forskellige el-udtag.

Lockout Tagout Mechanical lockout
Lockout ved mekaniske risici

Lockout-enheder til forebyggelse af mekaniske risici. Enheder til forebyggelse af mekaniske risici.

Lockout Tagout Kits
Lockout/tagout-sæt

Brady tilbyder et bredt udvalg af bærbare lockout-sæt, som er specielt tilpasset til forskellige formål og budgetter. Vælg mellem små posesæt til at blokere strømafbrydere, ventiler osv.

Lockout Tagout Padlocks
Hængelåse

Låse i meget høj kvalitet, som er velegnede til Bradys lockout-enheder. De fås i rustbeskyttet stål eller med fornikling. Låsene er 38 mm brede med bøjler på 7 mm i diameter.

Lockout Tagout Hasps
Hasper, kasser og tilbehør

Denne sikkerhedshaspe til lockout er en kombination af et lockoutmærke og en sikkerhedslockout. Med denne enhed kan en enkelt medarbejder blokere en maskine og begynde at servicere den.

Lockout Tagout
Tagout

Tagout angiver, hvem der er ansvarlig for at anbringe en lockout-enhed, og hvem der er autoriseret til at fjerne den eller foretage ændringer på den. Mærkerne er fremstillet i en fleksibel polyester, som er modstandsdygtig mod vand, olie og ekstreme temperaturer.

Lockout Tagout Scafftag
Scafftag – administration af udstyrsstatus

Internationalt anvendt og anerkendt. Scafftag-systemer til inspektionsopmærkning fra Brady er designet i henhold til de strengeste specifikationer og kan klare krævende industriel anvendelse og miljøer, som stiller store krav. Synligt statusopmærkningssystem til stilladser og inspektionsopmærkning.

Lockout Tagout movie
Software til og oplæring i lockoutprocedurer

Vedligehold medarbejdernes rutine i lockoutprocedurer, og tilbyd oplæring i virksomhedens lockoutprogram. Bradys materiale til undervisning i lockout giver dig mulighed for at lære medarbejderne at beskytte sig selv og andre under servicering og vedligeholdelse af maskiner.

Hvis du har brug for flere oplysninger ...

Distributørpartnere

Med Brady kan du identificere og beskytte mennesker, produkter og lokaliteter vha. effektive labels, industriprintere, software, sikkerheds- og facilitetsopmærkning, udslipskontrol, lockout/tagout-løsninger og meget mere.Brady hjælper dig med at skabe og vedligeholde et mere sikkert arbejdsmiljø og overholde regulativer og standarder. Vores effektive materialer opmærker tydeligt produkter, komponenter og andre aktiver, selv under de mest ekstreme forhold.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.