Afspærrings- og underjordstape

En kombination af tekst og grafik forstærker umiddelbart budskabet

Visuel afspærring giver en hurtig advarsel på stedet om potentielle farer. Afspærringstape uden klæbemiddel kan bruges til midlertidige udendørs eller permanente indendørs formål, også under jorden.

Afspærringstape

Meget synlig og ekstremt holdbar advarsel. Visuel afspærringstape giver en hurtig advarsel på stedet om potentielle farer.

Advarselstape til brug under jorden

Udgravningsarbejdere bliver advaret om nedgravede ledninger og kabler. Bradys advarselstape til brug under jorden er så økonomisk, at den kan bruges i hele ledningens længde i forhold til udgifterne i tilfælde af skader på ledningen, og den er let at identificere takket være tydeligt påtrykte symboler på farvekodet baggrund.

Hvis du har brug for flere oplysninger ...

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.