Gulvopmærkningstape

For at skabe et helt sikkert arbejdsmiljø kræves der flere typer sikkerhedsforanstaltninger: Tydelige rutiner for skiltning og lockout/tagout er af stor betydning, men de bør suppleres med tydelig områdeopmærkning. Brady tilbyder et komplet sortiment af kompletterende opmærkningsmetoder for at sikre, at gulvområder, trin, gelændere og andre relevante områder kan identificeres som farezoner.

Anti-Skid Tape
Skridsikker tape

Skridsikker tape med en høj friktionsgrad hjælper til at forhindre, at man glider og falder på våde eller glatte gulve. Skridsikker tape er velegnet til områder, som kan udgøre en mulig risiko.

Photoluminescent Area Marking
Fotoluminescent områdeopmærkning

Angiver farezoner, selv i komplet mørke. Bradys fotoluminescente produkter til områdeopmærkning er designet til opmærkning af sikre gangstier med svag lokal belysning i tilfælde af strømafbrydelser og nødsituationer.

Warning Tape / ToughStripe
Advarselstape – ToughStripe

Selvklæbende opmærkningstape, vinylprikker, reflekterende tape samt aftagelige og holdbare fodspor.

Hvis du har brug for flere oplysninger ...

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.