Standere

Afspær potentielt farlige områder indendørs eller udendørs med transportable standere. Den lette men samtidig robuste konstruktion kan klare mange års brug ved midlertidige eller permanente anvendelser.

BradyCone Warning System
BradyCone-advarselssystem

Vis en advarsel ved specifikke problemer. Firesidet visuelle advarsler er synlige fra alle vinkler og kan nemt stables ved opbevaring. Vejrbestandigt materiale med høj synlighed til indendørs og udendørs brug.

Floor Stands
Gulvstandere

Disse standere er nemme at transportere og meget praktiske at medbringe og tydeligt indikerer vigtige farer som f.eks. glatte zoner. De er velegnede til for eksempel hospitaler eller offentlige lokaler.

Hvis du har brug for flere oplysninger ...

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.