Bærbare labelprintere

Brady tilbyde et komplet sortiment af bærbare udskrivningssystemer, som hjælper dig med at udføre jobbet hurtigt og effektivt. Perfekt til anvendelsesområder med små udskrivningsmængder.

BMP21-PLUS

Brady´s håndholdte printer BMP21-PLUS er let at håndtere og giver fremragende printkvalitet, på de mange forskellige materialer Brady tilbyder. BMP21-PLUS arbejder med termisk overførsel af teknologi, som giver fremragende udskriftskvalitet og holdbarhed, selv i de mest krævende miljøer.

BMP21-LAB

Brady´s håndholdte printer BMP21-LAB er specielt designet til laboratoriemarkedet. Den er utrolig nem at bruge og laver rigtig god udskriftskvalitet. BMP21™-LAB bruger termisk teknologioverførsel, hvilket giver fremragende printkvalitet og holdbarhed i selv de mest krævende miljøer.

BMP41

Printeren BMP41 er en robust, bærbar løsning, der giver dig mulighed for at printe labels og tape op til 25 mm bred og i en opløsning på 300 dpi, hvor som helst , når som helst! Uanset om du har brug for at udskrive dagligt eller kun lejlighedsvis er BMP41-printeren til alle dine etiket udskrivninger - fra kabel mærkning og generelle ID-mærker til de større arbejdspladser som patchpaneler, klemmerækker og meget mere. Skriv én gang, skrive det hele ud, få det gjort ! Ved køb af en printer er Bradys Workstation Basic Software Suite inkluderet, du behøver blot af downloade den på Workstation.BradyID.com/Free.

BMP51

BMP51 er en labelprinter spækket med funktioner til nemt at kunne udskrive labels direkte på printeren, via pc eller mobiltelefonen. BMP51 er robust og let anvendelig printer, der benyttes til udskrivning af labels, kontinuerlig tape, krympebare ledningsmærker osv. Ved køb af en printer er Bradys Workstation Basic Software Suite inkluderet, du behøver blot af downloade den på Workstation.BradyID.com/Free.

BMP61

Bradys BMP61-labelprinter med termisk overførsel er designet til hurtig og effektiv opmærkning af ledninger, kabler og komponenter. Du kan nemt se, hvilken labeltype der er installeret, og hvor mange labels der er tilbage. Ved køb af en printer er Bradys Workstation Basic Software Suite inkluderet, du behøver blot af downloade den på Workstation.BradyID.com/Free.

BMP71

BMP71 indeholder den seneste teknologi på markedet og er Brady’s mest avancerede bærbare printer. BMP71 udskriver både på endeløs tape og på udstansede labels. Ved køb af en printer er Bradys Workstation Basic Software Suite inkluderet, du behøver blot af downloade den på Workstation.BradyID.com/Free.

BradyPrinter M611

Design nemt selv de mest komplekse labels i marken vha. blot din smartphone og Bradys gratis Ekspreslabels-app, hvorefter de kan udskrives på holdbare labelmaterialer til industriel brug med den transportable M611-printer. Ved køb af en printer er Bradys Workstation Basic Software Suite inkluderet, du behøver blot af downloade den på Workstation.BradyID.com/Free.

Accessoires
Tilbehør til bærbare printere

Tilbehør til Bradys bærbare labelprintere.

Hvis du har brug for flere oplysninger ...

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.