BMP61-labelprinter

BMP61-labelprinter

bmp61

Bradys BMP61-labelprinter med termisk overførsel er designet til hurtig og effektiv opmærkning af ledninger, kabler og komponenter.

Printerens primære funktioner og fordele:

  • Stor trykfølsom farveskærm med indikatorer på skærmen: Du kan nemt se, hvilken labeltype der er installeret, og hvor mange labels der er tilbage. Kontroller hurtigt din label på skærmen inden udskrivningen for at undgå fejl og spild af materialer.
  • USB-listefunktion: Læs regneark direkte fra en ekstern USB-hukommelse, og integrer data i labels, der er klar til udskrivning.
  • Fås i en Wi-Fi-version, der er kompatibel med mobil-apps: Opret eller åbn labelskabeloner med en smartphone, og send dem til din printer.
  • Udskrivningshastighed på 33 mm i sekundet: Du behøver ikke vente på en label, der haster.
  • 600 labels og bånd + brugerdefinerede labels: Du behøver ikke nøjes med en halv løsning. Vælg mellem 600 labels og farvebånd, eller anmod Brady om at udvikle skræddersyede labels, der opfylder dine behov! BMP61 har en label til din opmærkningsmæssige udfordring!
Hvis du har brug for flere oplysninger ...

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.