Printerapplikatorer

Løsninger til automatisk udskrivning og fastgørelse. Bradys printerapplikatorer tilbyder en automatisk løsning til fastgørelse af labels, som udskrives efter behov, på printplader, ledninger og kabler samt en række andre produkter.

Automatic Label Finder Feeder
ALF-føder

ALF-labelføderen, som er hurtig, effektiv og nem at bruge, giver automatiseret labelpåsætning til overkommelige priser. Labelerne behandles ganske enkelt som enhver anden komponent og påføres nøjagtigt vha. dit automatiserede produktionsanlæg. Enhedens kompakte og holdbare design giver fleksibilitet og enkelhed, så automatiseret sporbarhed er inden for enhvers rækkevidde.

BSP31
BSP31

Labelfastgørelsessystemet BSP™31 er designet til at fastgøre en selvklæbende label mekanisk på en vævskassette inden vævsindlejringsprocessen. Denne brugervenlige enhed fastgør nitter på labelen, som forhindrer, at labelen løsner sig. Ved køb af en printer er Bradys Workstation Basic Software Suite inkluderet, du behøver blot af downloade den på Workstation.BradyID.com/Free.

BSP61
BSP61

Udskrivnings- og fastgørelsessystemet BSP61 er præcisionsudviklet til anvendelsesområder som samling og opmærkning af printplader, opmærkning i høj kvalitet af komponenter og produkter samt til krævende brancher som f.eks. bilindustrien, elektronik, fremstilling og laboratorier.

Wraptor
Wraptor A6500

Vi præsenterer Wraptor A6500 Wire ID Printer Applicator fra Brady – den automatiserede udskrivnings- og fastgørelsesmaskine, som gør opmærkning af ledninger og kabler hurtigere og lettere. Ved køb af en printer er Bradys Workstation Basic Software Suite inkluderet, du behøver blot af downloade den på Workstation.BradyID.com/Free.

Hvis du har brug for flere oplysninger ...

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.