Stationære printere

Bradys stationære labelprintere har alle de funktioner og egenskaber, der kræves til at producere omkostningseffektiv udskrivning i høj kvalitet på et komplet udvalg af labelmaterialer.

BBP12 Label Printer
BBP12

BBP12 er erstatningen for BBP11 som bruger de samme materialer og farvebånd. Med en opløsning på 300 dpi giver BBP12 høj udskriftskvalitet. Den er ideel til udskrift af labels, tape, kabelmærker, krympebare ledningsmærker og meget mere. Ved køb af en printer er Bradys Workstation Basic Software Suite inkluderet, du behøver blot af downloade den på Workstation.BradyID.com/Free.

BBP35 og BBP37

BBP35 og BBP37 er ultimative printere til udskrivning af sikkerhedsskilte, rørmærkning, HSID, CLP/GHS-mærkning, og meget andet, der kan være brug for. BBP35 og BBP37 bruges til udskrivning af Brady´s store sortiment af tape og farvebånd, som fås i mange forskellige farvekombinationer, for at passe til dansk standard. Med smart-cell teknologi i både tape- og farvebåndsrullerne udskriftes de meget hurtigt og nemt. Ved køb af en printer er Bradys Workstation Basic Software Suite inkluderet, du behøver blot af downloade den på Workstation.BradyID.com/Free.

BBP72

Brady’s BBP72 er en termisk printer til udskrivning på dobbeltsidede ledningsmærker. BBP72 er en tidsbesparende løsning, da den samtidigt udskriver på begge sider af mærkerne. En ideel løsning til blandt andet kabelproducenter. BBP72 kan anvendes sammen med de fleste af Brady’s krympeprodukter til termisk udskrivning. BBP72 sælges komplet med installation og kursus. Ved køb af en printer er Bradys Workstation Basic Software Suite inkluderet, du behøver blot af downloade den på Workstation.BradyID.com/Free.

BBP85

BBP85 er printeren til dig, der har behov for at udskrive meget store sikkerhedsskilte direkte på det integrerede numeriske tastatur eller via software. Ved køb af en printer er Bradys Workstation Basic Software Suite inkluderet, du behøver blot af downloade den på Workstation.BradyID.com/Free.

BradyJet J2000

BradyJet J2000 er en praktisk og brugervenlig inkjetlabelprinter, som kan udskrive pålidelige skilte og labels til anlæg og laboratorieprøver i høj opløsning. Ved køb af en printer er Bradys Workstation Basic Software Suite inkluderet, du behøver blot af downloade den på Workstation.BradyID.com/Free.

BradyJet J5000

BradyJet J5000-farvelabelprinteren udskriver sikkerheds- og leanskilte, logoer og billeder i fotokvalitet i farver. Beskeder i farver og med høj opløsning gør sig bedre, når det handler om at tiltrække folks opmærksomhed, hvilket er yderst vigtigt, hvis kolleger skal advares om potentielle farer ved hjælp af sikkerhedsskilte og rørmærker, eller ved leanlabels, der kan hjælpe kolleger med at træffe effektive beslutninger på arbejdsgulvet. Ved køb af en printer er Bradys Workstation Basic Software Suite inkluderet, du behøver blot af downloade den på Workstation.BradyID.com/Free.

BradyPrinter i3300
Få problemfri udskrivning af opmærkning til ledninger, produkter og faciliteter med BradyPrinter i3300-industrilabelprinteren. Ved køb af en printer er Bradys Workstation Basic Software Suite inkluderet, du behøver blot af downloade den på Workstation.BradyID.com/Free.

BradyPrinter i5100
BradyPrinter i5100-labelprinteren til industriel brug er smart og nem at bruge, giver enestående ydelse og kan bruges til at udskrive 1200 standardlabels til opmærkning samt skræddersyede brugerdefinerede labels. Ved køb af en printer er Bradys Workstation Basic Software Suite inkluderet, du behøver blot af downloade den på Workstation.BradyID.com/Free.

BradyPrinter i7100

BradyPrinter i7100-industrilabelprinteren er en driftsikker, solid og supernøjagtig labelprinter, som kan bruges til hurtig udskrivning på en lang række opmærkningsmaterialer i høj kvalitet til mange forskellige formål inklusive opmærkning af kabler og printplader samt aktiver og komponenter. Ved køb af en printer er Bradys Workstation Basic Software Suite inkluderet, du behøver blot af downloade den på Workstation.BradyID.com/Free.

BradyPrinter S3000
Udskriv nemt holdbare sikkerhedsskilte og labels i din virksomhed med BradyPrinter S3000-skilte- og labelprinteren. Ved køb af en printer er Bradys Workstation Basic Software Suite inkluderet, du behøver blot af downloade den på Workstation.BradyID.com/Free.

BBP31
S3100-skilte- og labelprinteren

Denne printer er udformet til at være brugervenlig og alsidig med et intuitivt berøringsfølsomt display, ukompliceret labeldesign og en lang række materialer og anvendelsesmuligheder. Ved køb af en printer er Bradys Workstation Basic Software Suite inkluderet, du behøver blot af downloade den på Workstation.BradyID.com/Free.

Accessoires
Tilbehør til stationære labelprintere

Tilbehør til Bradys stationære labelprintere.

Hvis du har brug for flere oplysninger ...

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.