Brady Workstation

Software til dine labels og sikkerhedsbehov

Få udrettet mere, hurtigere!

Med Brady Workstation-apps kan du hurtigt og nemt oprette dine egne skilte, rørmærker, lockoutmærker og labels ved hjælp af Brady-printere.

>> Se videoerne

Brady Workstation Data Automation
Brady Workstation Data Automation

Brady Workstation Data Automation gør det problemfrit at integrere automatiseret labeludskrivning på arbejdspladsen. Med Data Automation kan oplysninger hentes fra et ERP-system til automatisk oprettelse af opmærkningslabels. Med Data Automation skal du blot vælge en labelskabelon, angive, hvor dataene skal placeres, og vælge en printer for at udskrive labelen.

Brady Workstation Print Partner
Brady Workstation Print Partner

Med Brady Workstation Print Partner kan du fremstille labels med garanteret ensartet udseende, da labeldesign er adskilte fra labeludskrivning. Print Partner giver dig mulighed for at sikre konsistente labels ved at anvende forudoprettede labelskabeloner. De kan ikke ændres af operatøren i produktionslinjen. Med Print Partner kan låste labelskabeloner udfyldes med de nødvendige oplysninger. Oplysningerne kan endda hentes fra Excel for at optimere processen.

Hvis du har brug for flere oplysninger ...

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.