Brady Industry Expertise

Luftfart

Inden for luftfart og forsvar er maksimal pålidelighed for opmærkning af kabler og komponenter afgørende for at sikre optimal oppetid for fartøjerne. Bradys labels og mærker til opmærkning er laboratorietestede for at sikre, at de kan modstå ekstreme temperaturer, væsker og opløsningsmidler samt barske miljøer generelt.

Bilbranchen

At spore og opmærke de millioner af komponenter, som hver dag fremstilles, transporteres og samles til nye biler over hele verden er en større udfordring. Brady tilbyder globalt tilgængelige og fuldt ud automatiserede opmærkningsløsninger, der er en hjælp til at opnå større produktion og bedre kvalitet.

Kemikalie olie og gasbranchen

Brady er en global forretningspartner, du kan regne med, når det gælder produkter, tjenester og support til sikkerhed og opmærkning. Vi hjælper dig med at fremme og bibeholde processernes sikkerhed og initiativer til sikring af god drift, så du konkurrencedygtigt kan producere kvalitetsprodukter på en sikker og miljørigtig måde.

Data og telekommunikation

I branchen for informations- og kommunikationsteknologi samt telekommunikation er hurtig identifikation og genoprettelse af både ledninger og komponenter vigtigt for hurtigt at få programmerne online igen og undgå at skuffe kunderne. Brady tilbyder brugervenlige løsninger med maksimal holdbarhed og læsbarhed til alle branchens opmærkningsjob.

Elektronik

Hastighed og fleksibilitet er afgørende på elektronikmarkedet. Bradys klare, metodiske, holdbare og transportable opmærkningsløsninger reducerer nedetiden med 80 % samt accelererer fejlfindingen med 75 % og installationstiden med 20 %.

Fode og drikkevarer

Sikkerhedskravene for fødevarer forhindrede virksomheder inden for føde- og drikkevarebranchen i at bruge lean- og sikkerhedsskilte på deres produktionsanlæg, hvilket resulterede i et antal af ulykker, som lå over gennemsnittet. I dag giver Bradys ToughWash™-skilte nye muligheder for at øge både fødevare- og medarbejdersikkerheden.

Laboratorier

Bradys opmærkningsløsninger sikrer, at prøvernes oplysninger bevares, idet vores opmærkningslabels forbliver intakte i hele prøvernes levetid. Hvad enten de varmes op eller fryses ned, vil vores specialudviklede labels til laboratorier altid sidde fast og være læsbare

Offentlig transport

Inden for offentlig transport skal alle labels og mærker til opmærkning kunne modstå barske opløsningsmidler og temperaturer, uden at det går ud over synligheden eller læsbarheden. Brady tilbyder skræddersyede effektive løsninger, som fuldt ud imødekommer de udfordringer, som findes i denne branche.

Forarbejdningsbranchen

Brady er en af verdens førende virksomheder inden for løsninger til at fremme arbejdspladsens sikkerhed og overholdelsen af krav. Hvad enten du beskæftiger dig med minedrift, olie- og gasproduktion, fødevarer eller forarbejdning af kemikalier, har Brady løsninger til at sørge for, at dine medarbejdere er sikre, og at din virksomhed overholder de gældende krav.

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.