Bilbranchen

Sporbare komponenter øger produktiviteten

At spore og opmærke de millioner af komponenter, som hver dag fremstilles, transporteres og samles til nye biler over hele verden er en større udfordring. Brady tilbyder globalt tilgængelige og fuldt ud automatiserede opmærkningsløsninger, der er en hjælp til at opnå større produktion og bedre kvalitet. Bradys labels, der er modstandsdygtige over for varme, bremsevæske, olie og barske opløsningsmidler, forbliver læselige under hårde forhold, så du kan være sikker på, at de strenge krav til sporbarhed opfyldes. På vores særlige laboratorier sørger vi for, at alle de materialer, som bruges i din opmærkningsløsning, bliver testet ifølge dine specifikationer. Og vores ISO/TS16949:2002-certificerede produktion sikrer, at de produkter, du modtager, har den rette kvalitet hver eneste gang.

Brady-produkter

Brady Product Overview
Produktoversigt

Brady har løsninger til opmærkning og beskyttelse af produkter, mennesker og faciliteter vha. kvalitetslabels, industrielle labelprintere, software, sikkerheds- og facilitetsopmærkning, udslipskontrol og lockout/tagout-løsninger med mere.

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.