Data- og telekommunikationsbranchen

Hurtig identifikation for at minimere nedetid

I data- og telekommunikationsbranchen er hastighed og genoprettelse altafgørende under hændelser. Hurtig identifikation og genoprettelse af både ledninger og komponenter er vigtigt for hurtigt at få programmerne online igen og undgå at skuffe tusindvis af kunder. Brady tilbyder brugervenlige løsninger med maksimal holdbarhed og læsbarhed til alle branchens opmærkningsjob. En branche under konstant udvikling har brug for leverandører, der følger med denne udvikling. Brady undersøger altid nye materialer og produkter for at kunne tilbyde holdbare opmærkningsløsninger – selv i de barskeste miljøer. Bradys opmærkningsprodukter er blevet undersøgt og testede for at sikre, at de overholder branchestandarderne.

Brady-produkter

Brady Product Overview
Produktoversigt

Brady har løsninger til opmærkning og beskyttelse af produkter, mennesker og faciliteter vha. kvalitetslabels, industrielle labelprintere, software, sikkerheds- og facilitetsopmærkning, udslipskontrol og lockout/tagout-løsninger med mere.

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.