Elektronikbranchen

Tydelig og holdbar opmærkning, som både er hurtig og fleksibel

Tydelig, metodisk og holdbar opmærkning af ledninger og komponenter er altafgørende i elektronikbranchen. Hastighed og fleksibilitet er vigtigt for at sikre en god rentabilitet i dette krævende professionelle miljø, hvor udviklingen går rigtig hurtigt. På et marked med så stor konkurrence kan det tidsmæssige og økonomiske pres være rigtig hårdt. Installatørerne, som altid er på farten og skal finde vej gennem trafikken, er under tidspres.

Derfor tilbyder Brady fagfolk i elektronikbranchen et komplet udvalg af transportable labelløsninger. Bradys labels er designede til at sidde godt fast i mange år, samtidig med at læsbarheden bevares. Alle Bradys labels kan udskrives på brugervenlige transportable labelprintere, der kan betjenes med blot en hånd, så man får maksimal fleksibilitet under arbejdet i marken.

Brady tilbyder også et udvalg af bordplacerede printere, der er designet til at udskrive større mængder af labels. Brady, som tilbyder komplette løsninger til hele elektronikbranchen, har verdens største udvalg af opmærkningsprodukter. Ifølge brancheresearch kan Bradys systemer reducere omkostningerne ved nedetid med 80 %, accelerere fejlfindingen med 75 % og gøre installationer 20 % hurtigere.

Brady-produkter

Brady Product Overview
Produktoversigt

Brady har løsninger til opmærkning og beskyttelse af produkter, mennesker og faciliteter vha. kvalitetslabels, industrielle labelprintere, software, sikkerheds- og facilitetsopmærkning, udslipskontrol og lockout/tagout-løsninger med mere.

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.