Lednings- og kabelmærker

De mest brugte lednings- og kabelmærker af god grund

Brady tilbyder et komplet udvalg af løsninger til lednings- og kabelopmærkning. Bradys selvlaminerende labels er den mest populære løsning til opmærkning af ledninger inden for informations- og kommunikationsteknologi samt telekommunikation, især til brug sammen med kobberkabler, de typiske CAT6- eller CAT7-løsninger. Brady tilbyder særlige labels, som ikke beskadiger fiberoptiske kabler, når de fjernes. Desuden rører Bradys labels til fiberoptiske kabler kun ganske let ved det fiberoptiske kabel og påvirker aldrig kablets dataoverførselskapacitet.

De selvlaminerende labels har vand- og UV-modstandsdygtig overlaminering til beskyttelse af deres tryk, så de både er egnede til brug udendørs og under jorden. Vores ledningsmærkers placering kan justeres, når de påsættes. Når de er opvarmede, er de også isolerende. Bradys udvalg af mærker giver mange muligheder, inklusive overlamineringer og evnen til at modstå barske miljøer i mange år. DuraSleeves er den foretrukne løsning for dem, som opbygger elskabe, idet de muliggør opmærkning af kabler før eller efter, de er påsat.

  • Labels til omvikling
  • Lednings- og kabelmærker
  • DuraSleeve-indlæg og -holdere
  • Labelprintere og software

Download den GRATIS vejledning til opmærkning af kabler

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.