Opmærkning af elektriske komponenter og generel opmærkning

Barske labels til barske miljøer

Når forholdene er barske, er Bradys labels endnu barskere. Bradys produktudvalg inkluderer holdbare materialer, som er designet specielt til forskellige hårde miljøer, inklusive alle typer af barske opløsningsmidler. Når de udskrives med de rigtige farvebånd, forbliver Bradys modstandsdygtige labels læsbare og sidder godt fast i årevis. De fås i flere forskellige størrelser.

Vælg det holdbare materiale, du skal bruge, og udskriv på det vha. det farvebånd, der passer til det, for at få labels og udskrifter, som med garanti er modstandsdygtige over for alle typer af opløsningsmidler.

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.