Opmærkning til klemmerækker

Passer perfekt til alle paneler

Dem, som arbejder med at opbygge elskabe, skal opmærke mange terminaler. De forskellige producenter af skabe har forskellige krav til formen af labels og mærker. Flere og flere producenter af skabe har defineret et lille område på deres skabe, hvor man kan bruge en label. Uanset hvilken skabsproducent, du bruger, kan du være sikker på, at Brady har en skræddersyet løsning til at opmærke dit skab eller din klemmerække på en overskuelig måde. Bradys labels er designet til at sidde godt fast og modstå alle slags opløsnings- og rengøringsmidler. Brady tilbyder også et komplet udvalg af ledningsmærkeklips, der kan bruges sammen med klemmerækker fra alle producenter.

Der kan placeres en kontinuerlig strimmel af materiale over klemmerækken. I mange tilfælde bruges de originale klips fra producenten til at anbringe labelerne.

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.