Oversigt

Føde- og drikkevareproduktion er et af de sværeste og mest krævende industrielle miljøer, hvad angår sikkerhedsprodukter og opmærkning. Barske afvaskningscyklusser, kemiske desinfektionsmidler og konstant våde miljøer udgør en større udfordring for holdbarheden af de produkter, der er designet til at holde dine medarbejdere sikre. For at kunne klare disse udfordringer har vores afdeling for forskning og udvikling designet unikke materialer helt fra bunden.


Fødevaresikkerhed er ofte øverst på listen over prioriteter hos virksomheder inden for fødevareforarbejdning. Når dette mål opfyldes vha. barske afvaskninger, er du tvunget til at vælge mellem at bibeholde et højt niveau for fødevaresikkerheden og at implementere sikkerhedsløsninger på arbejdspladsen, løbende forbedringer og de bedste praksisser for kravoverholdelse.

Med ToughWash-skilte, -labels og -mærker behøver du ikke længere at vælge. Du kan med sikkerhed skabe en arbejdsplads med visuelle sikkerhedsprodukter til medarbejderne, samtidig med at du har et robust program for fødevaresikkerheden.

Distributørpartnere

Med Brady kan du identificere og beskytte mennesker, produkter og lokaliteter vha. effektive labels, industriprintere, software, sikkerheds- og facilitetsopmærkning, udslipskontrol, lockout/tagout-løsninger og meget mere.Brady hjælper dig med at skabe og vedligeholde et mere sikkert arbejdsmiljø og overholde regulativer og standarder. Vores effektive materialer opmærker tydeligt produkter, komponenter og andre aktiver, selv under de mest ekstreme forhold.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.