Kemikalie-, olie- og gasbranchen

Risikabelt udstyr, missionskritiske processer og arbejdsprocesser, som kræver meget udstyr, er blot nogle af de få unikke udfordringer og sikkerhedsrisici, som nutidens forarbejdningsbrancher står over for. Uanset om du er del af en facilitet til forarbejdning af kemikalier, et olieraffinaderi, en boreplatform eller et tanklager, er det afgørende at bibeholde et sikkert arbejdsmiljø, som overholder gældende krav, og som har oplysende skilte.

Brady er en global forretningspartner, du kan regne med, når det gælder produkter, tjenester og support til sikkerhed og opmærkning. Vi hjælper dig med at fremme og bibeholde processernes sikkerhed og initiativer til sikring af god drift, så du konkurrencedygtigt kan producere kvalitetsprodukter på en sikker og miljørigtig måde.

Som leverandør af totalløsninger har vi alt det, du skal bruge inden for skilte til at optimere vedligeholdelsen af dit udstyr, til at oplyse om farer (Right to Know og GHS), elektrisk sikkerhed, forebyggelse af, at folk glider, falder eller snubler, og andre vigtige sikkerhedspunkter. Vores produkter spænder fra sikkerhedsskilte og opmærkningssystemer til rørmærker, udslipskontrol, lockout/tagout og produkter til visning af udstyrsstatus.

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.