Laboratoriebranchen

Gør opmærkningen på laboratoriet mere enkel

Bradys opmærkningsløsninger sikrer, at prøvernes oplysninger bevares, idet vores opmærkningslabels forbliver intakte i hele prøvernes levetid. Hvad enten de varmes op eller fryses ned, vil vores specialudviklede labels til laboratorier altid sidde fast og være læsbare. Som en af verdens førende virksomheder inden for opmærkningsløsninger til laboratorier forstår Brady, at det er altafgørende at overholde lovgivninger og regulativer. Vores team af specialiserede laboratoriekemikere er engagerede i at udvikle og teste løsninger, som gør dig i stand til at overholde god laboratoriepraksis (GLP) og direktivet om humane væv, så du kan opretholde produktiviteten og opnå resultater, som overgår forventningerne.

Brady-produkter

Brady Product Overview
Produktoversigt

Brady har løsninger til opmærkning og beskyttelse af produkter, mennesker og faciliteter vha. kvalitetslabels, industrielle labelprintere, software, sikkerheds- og facilitetsopmærkning, udslipskontrol og lockout/tagout-løsninger med mere.

Distributørpartnere

Med Brady kan du identificere og beskytte mennesker, produkter og lokaliteter vha. effektive labels, industriprintere, software, sikkerheds- og facilitetsopmærkning, udslipskontrol, lockout/tagout-løsninger og meget mere.Brady hjælper dig med at skabe og vedligeholde et mere sikkert arbejdsmiljø og overholde regulativer og standarder. Vores effektive materialer opmærker tydeligt produkter, komponenter og andre aktiver, selv under de mest ekstreme forhold.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.