Laboratoriebranchen

Gør opmærkningen på laboratoriet mere enkel

Bradys opmærkningsløsninger sikrer, at prøvernes oplysninger bevares, idet vores opmærkningslabels forbliver intakte i hele prøvernes levetid. Hvad enten de varmes op eller fryses ned, vil vores specialudviklede labels til laboratorier altid sidde fast og være læsbare. Som en af verdens førende virksomheder inden for opmærkningsløsninger til laboratorier forstår Brady, at det er altafgørende at overholde lovgivninger og regulativer. Vores team af specialiserede laboratoriekemikere er engagerede i at udvikle og teste løsninger, som gør dig i stand til at overholde god laboratoriepraksis (GLP) og direktivet om humane væv, så du kan opretholde produktiviteten og opnå resultater, som overgår forventningerne.

Brady-produkter

Brady Product Overview
Produktoversigt

Brady har løsninger til opmærkning og beskyttelse af produkter, mennesker og faciliteter vha. kvalitetslabels, industrielle labelprintere, software, sikkerheds- og facilitetsopmærkning, udslipskontrol og lockout/tagout-løsninger med mere.

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.