Luftfarts- og forsvarssektoren

Maksimal pålidelighed for opmærkning af komponenter og kabler

Inden for luftfart og forsvar er maksimal pålidelighed for opmærkning af komponenter og kabler med til at sikre optimal oppetid for fartøjer og tilhørende udstyr. Bradys labels og mærker til opmærkning kan modstå ekstrem varme og kulde samt barske miljøer generelt, uden at det går ud over funktionsevnen. I kraft af deres absolutte kvalitet er Bradys labels og mærker til opmærkning en hjælp til at reducere vedligeholdelsestiden til et minimum. Brady var pioner inden for fortrykte opmærkningsløsninger til kabler i luftfartøjer i 1940’erne.

Siden da har Brady udvidet deres viden om og ekspertise inden for sektoren via erfaring og et tæt samarbejde med de største virksomheder i sektoren. Det er derfor, Bradys labels til luftfart og forsvar overholder de mest anerkendte og avancerede branchestandarder. Brady bruger deres ekspertise til permanent at løse dine udfordringer inden for opmærkning af komponenter og kabler, så du kan fokusere fuldstændigt på dine andre udfordringer.

Brady-teamet er dedikeret til at opfylde behovene hos sektorerne for eksklusiv luftfart og forsvar og overvåger konstant de seneste udviklinger, idet de er engagerede i at levere totalløsninger. Disse løsninger inkluderer brugervenlige transportable labelprintere og bordplacerede printere til udskrivning af større mængder, som er understøttet af den brugervenlige Brady-labelsoftware, så der kan produceres uforlignelige resultater ved fantastiske hastigheder, uanset hvor udfordrende miljøet er.

Brady-produkter

Brady Product Overview
Produktoversigt

Brady har løsninger til opmærkning og beskyttelse af produkter, mennesker og faciliteter vha. kvalitetslabels, industrielle labelprintere, software, sikkerheds- og facilitetsopmærkning, udslipskontrol og lockout/tagout-løsninger med mere.

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.