Den offentlige transportsektor

Bradys kvalitetsmaterialer til opmærkning opfylder strenge sikkerhedsregulativer

I den offentlige transportsektor skal alle labels og mærker til opmærkning kunne modstå barske opløsningsmidler som f.eks. diesel, uden at det går ud over synligheden eller læsbarheden. Store udsving i driftstemperaturen øger behovet for opmærkningsprodukter med høj modstandsdygtighed på ledninger og komponenter i den offentlige transportsektor.

Brady udvikler skræddersyede effektive løsninger, der opfylder kravene fra den offentlige transportsektor fuldt ud. Under udviklingen testes Bradys produkter grundigt, indtil de opfylder alle krav og specifikationer fra de mest avancerede producenter af køretøjer til den offentlige transportsektor. Brady sætter en særlig ære i, at labels til opmærkning og sikkerhedsskilte altid vil spille den størst mulige rolle i sikkerhedsforanstaltningerne, idet de kan modstå opløsningsmidler og store udsving i temperaturen.

Brady-teamet er dedikeret til at opfylde behovene hos den offentlige transportsektor og overvåger konstant de seneste udviklinger, idet vi bestræber os på at levere totalløsninger. Disse løsninger inkluderer brugervenlige transportable labelprintere og bordplacerede printere til udskrivning af større mængder, som er understøttet af den brugervenlige Brady-softwarepakke, så der kan produceres uforlignelige og holdbare resultater, der kan modstå barske opløsningsmidler og temperaturer.

Brady-produkter

Brady Product Overview
Produktoversigt

Brady har løsninger til opmærkning og beskyttelse af produkter, mennesker og faciliteter vha. kvalitetslabels, industrielle labelprintere, software, sikkerheds- og facilitetsopmærkning, udslipskontrol og lockout/tagout-løsninger med mere.

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.