Den offentlige transportsektor

Bradys kvalitetsmaterialer til opmærkning opfylder strenge sikkerhedsregulativer

I den offentlige transportsektor skal alle labels og mærker til opmærkning kunne modstå barske opløsningsmidler som f.eks. diesel, uden at det går ud over synligheden eller læsbarheden. Store udsving i driftstemperaturen øger behovet for opmærkningsprodukter med høj modstandsdygtighed på ledninger og komponenter i den offentlige transportsektor.

Brady udvikler skræddersyede effektive løsninger, der opfylder kravene fra den offentlige transportsektor fuldt ud. Under udviklingen testes Bradys produkter grundigt, indtil de opfylder alle krav og specifikationer fra de mest avancerede producenter af køretøjer til den offentlige transportsektor. Brady sætter en særlig ære i, at labels til opmærkning og sikkerhedsskilte altid vil spille den størst mulige rolle i sikkerhedsforanstaltningerne, idet de kan modstå opløsningsmidler og store udsving i temperaturen.

Brady-teamet er dedikeret til at opfylde behovene hos den offentlige transportsektor og overvåger konstant de seneste udviklinger, idet vi bestræber os på at levere totalløsninger. Disse løsninger inkluderer brugervenlige transportable labelprintere og bordplacerede printere til udskrivning af større mængder, som er understøttet af den brugervenlige Brady-softwarepakke, så der kan produceres uforlignelige og holdbare resultater, der kan modstå barske opløsningsmidler og temperaturer.

Brady-produkter

Brady Product Overview
Produktoversigt

Brady har løsninger til opmærkning og beskyttelse af produkter, mennesker og faciliteter vha. kvalitetslabels, industrielle labelprintere, software, sikkerheds- og facilitetsopmærkning, udslipskontrol og lockout/tagout-løsninger med mere.

Distributørpartnere

Med Brady kan du identificere og beskytte mennesker, produkter og lokaliteter vha. effektive labels, industriprintere, software, sikkerheds- og facilitetsopmærkning, udslipskontrol, lockout/tagout-løsninger og meget mere.Brady hjælper dig med at skabe og vedligeholde et mere sikkert arbejdsmiljø og overholde regulativer og standarder. Vores effektive materialer opmærker tydeligt produkter, komponenter og andre aktiver, selv under de mest ekstreme forhold.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.