Kultur og værdier

En præstationsorienteret kultur:
Hos Brady udgør vores bestræbelser på at levere exceptionelt effektive løsninger grundlaget for vores forretningsbeslutninger hver eneste dag. Vi designer vores produkter til at fungere på måder, som andres simpelt hen ikke kan leve op til. Vores medarbejdere arbejder på måder, som jævnligt overgår vores forventninger. Og vores fokus og disciplin som virksomhed har ført til en solid, langsigtet præstation over for vores aktionærer. Kort sagt er Brady det rette valg, når præstation er afgørende.

Vores produkter er effektive:
Bradys produkter er ikke som alle andre labels, skilte og udstandsede dele. Bradys produkter fungerer uanset hvad – under ekstreme produktionstemperaturer, i berøring med kemikalier, under udsættelse for vejrforhold og nogle af dem endda under strømsvigt – og kan bruges til at videregive vigtige oplysninger, som er med til at beskytte faciliteter, produkter og mennesker, når og hvor som helst der er brug for det. Og så sætter vi standarderne for præcision, kvalitet, holdbarhed og pålidelighed. Så når produkternes præstation er afgørende, er Brady det rette valg.

Vores medarbejdere er effektive:
Hos Brady har vi ganske enkelt de bedste medarbejdere. De er eksperter inden for deres felt, og de arbejder utrætteligt på at gøre det bedre en nogen andre. De har altid kunden for øje i deres arbejde, og de går aldrig på kompromis, når det gælder ærlighed og integritet. Bradys medarbejdere hæver konstant præstationsstandarden – for dem selv og andre. Resultatet? Den bedste kundeservice, enestående kvalitet og god valuta for pengene. Så når dine samarbejdspartneres præstation er afgørende, er Brady det rette valg.

Vores virksomhed er effektiv:
Bradys vision er at være markedsleder inden for alle vores forretningsområder for at opnå bæredygtig vækst og rentabilitet på højeste niveau. Hvordan? Gennem disciplin og fokus på vores vækststrategier: global udvidelse, strategiske opkøb, innovative navnebeskyttede produkter og markedsudvikling. Vores team er engageret i at opbygge god værdi for vores kunder, vores medarbejdere og vores aktionærer. Så når virksomhedspræstation er afgørende, er Brady det rette valg.

Vores ledelsesmodel:
Vi blev markedsleder ved at opbygge en bedre ledelsestype på vores arbejdsplads. Med vores ledelsesmodeller opfordres alle medarbejdere til at:

  • Efterleve værdierne: teamwork, vækst og ærlighed.
  • Fokusere på kunden.
  • Forvente en høj præstation af sig selv og andre.
  • Være frygtløse og beslutsomme.
  • Holde sig selv og andre til ansvarlighed.
  • Lære nye ting og vejlede andre løbende.
  • Inspirere hinanden.
Hvis du har brug for flere oplysninger...

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.