Om Brady

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder.

Hos Brady udgør vores bestræbelser på at levere effektive løsninger grundlaget for vores forretningsbeslutninger hver eneste dag. Vi designer vores produkter og løsninger til at fungere på måder, som andre løsninger simpelt hen ikke kan leve op til. Vores medarbejdere arbejder på måder, som jævnligt overgår vores forventninger. Og vores fokus og disciplin som virksomhed bidrager til vores solide, langsigtede præstation over for vores kunder og aktionærer. Kort sagt er essensen af Brady og efterfølgende vores brand vores fokus på at levere en enestående ”præstation”.

For more corporate information, please visit our Corporate site.

 

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.