Nøjagtigt, holdbart og effektivt. Ligesom dig.

Undgå, at der går prøver tabt, ved at opmærke alle prøverne på laboratoriet med professionelle laboratorielabels fra Brady. De er nøjagtige, holdbare og effektive – ligesom dig. Desuden kan Brady-labels nemt designes og udskrives på laboratoriet, vil sidde godt fast på alle prøverne og forblive læsbare under behandling og opbevaring.

Holdbare labels til alle prøver

Lab Pocket Book in English

Red arrowEn label til enhver prøve

Der fås et bredt udvalg af speciallabels, så man kan finde en, som passer til enhver prøve og til enhver form for laboratoriebrug. Har du brug for at opmærke reagensglas med prøver og opbevare dem ved -196 °C? Det kan vores labels nemt klare. Har du brug for opmærkning af objektglas under farvningsprocessen? Det er ikke noget problem. Hvad med labels, der sidder godt fast på laboratorieglas, koniske kolber og hætteglas med mere? Du behøver ikke lede længere. Bradys labels er nøjagtige, holdbare og effektive. Ligesom dig.

Til rådighed, når der er brug for det

Når de udskrives på en transportabel eller bordplaceret Brady-printer, tværes prøvelabels ikke ud, når de udsættes for almindelige laboratoriekemikalier. Takket være tydelige udskrifter i høj kvalitet behøver du ikke længere spilde tid med at prøve på at afkode ulæselige håndskrevne labels. For hver prøvebeholder kan du næsten øjeblikkeligt have en læsbar og nøjagtig label, der sidder sikkert fast under behandlingen, klar, når de designes med Brady Workstation-appsene og udskrives på en kompakt Brady-printer på dit laboratorie.

Hurtig opsætning

Bradys specialister kan hjælpe dig med at vælge de mest effektive labels, apps, printere og scannere til dine behov. Du kan regne med os, når det gælder implementering af løsningen på dine laboratorier, helt op til automatisering af prøveopmærkningen, der kan forbindes med LIMS og integreres i eksisterende netværk. Der fås teknisk og eftersalgssupport, så du kan holde løsningerne til opmærkning af prøver opdaterede og så effektive som muligt.

Udskriv nøjagtige og holdbare prøvelabels på laboratoriet.

Produktnyheder

B-7425 AC Sterilisation indicating label

Ny label, som bekræfter gennemført sterilisation
Få en klar visuel angivelse af en gennemført sterilisation på en holdbar laboratorielabel.
>> Læs mere


B-403 water dissolvable paper label

B-403-papirlabel, som opløses af vand
B-403-papirlabelen opløses fuldstændigt inden for 30 sekunders udsættelse for varmt vand, uden at overfladen beskadiges, eller at der efterlades klæbemateriale. B-403-labelen er ideel til at opmærke ting, som kræver ny opmærkning efter hver brug.
>> Læs mere

Videoer

Distributørpartnere

Med Brady kan du identificere og beskytte mennesker, produkter og lokaliteter vha. effektive labels, industriprintere, software, sikkerheds- og facilitetsopmærkning, udslipskontrol, lockout/tagout-løsninger og meget mere.Brady hjælper dig med at skabe og vedligeholde et mere sikkert arbejdsmiljø og overholde regulativer og standarder. Vores effektive materialer opmærker tydeligt produkter, komponenter og andre aktiver, selv under de mest ekstreme forhold.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.