Nøjagtigt, holdbart og effektivt. Ligesom dig.

Undgå, at der går prøver tabt, ved at opmærke alle prøverne på laboratoriet med professionelle laboratorielabels fra Brady. De er nøjagtige, holdbare og effektive – ligesom dig. Desuden kan Brady-labels nemt designes og udskrives på laboratoriet, vil sidde godt fast på alle prøverne og forblive læsbare under behandling og opbevaring.

Holdbare labels til alle prøver

Lab Pocket Book in English

Red arrowEn label til enhver prøve

Der fås et bredt udvalg af speciallabels, så man kan finde en, som passer til enhver prøve og til enhver form for laboratoriebrug. Har du brug for at opmærke reagensglas med prøver og opbevare dem ved -196 °C? Det kan vores labels nemt klare. Har du brug for opmærkning af objektglas under farvningsprocessen? Det er ikke noget problem. Hvad med labels, der sidder godt fast på laboratorieglas, koniske kolber og hætteglas med mere? Du behøver ikke lede længere. Bradys labels er nøjagtige, holdbare og effektive. Ligesom dig.

Til rådighed, når der er brug for det

Når de udskrives på en transportabel eller bordplaceret Brady-printer, tværes prøvelabels ikke ud, når de udsættes for almindelige laboratoriekemikalier. Takket være tydelige udskrifter i høj kvalitet behøver du ikke længere spilde tid med at prøve på at afkode ulæselige håndskrevne labels. For hver prøvebeholder kan du næsten øjeblikkeligt have en læsbar og nøjagtig label, der sidder sikkert fast under behandlingen, klar, når de designes med Brady Workstation-appsene og udskrives på en kompakt Brady-printer på dit laboratorie.

Sortér prøver efter farve

Den BradyJet J2000-farvelabelprinter kan udskrive enhver farve på pålidelige labels til laboratorieprøver. Ved at oprette farvekoder kan laboratoriespecialister hurtigt genkende prøvekategorier. Med mere end 16 millioner farvevarianter kan brugerne skifte farve hver dag eller bruge forskellige farver til forskellige formål, lagerplaceringer eller efter vigtighedstyper, afhængigt af laboratoriets behov. Ud over farver tilbyder BradyJet J2000 også udskrivning i fotokvalitet med 4.800 dpi, så der kan tilføjes meget læsbare data eller stregkoder, som en pålidelig scanner ikke kan fejllæse.

Lab tubes in colour

Hurtig opsætning

Bradys specialister kan hjælpe dig med at vælge de mest effektive labels, apps, printere og scannere til dine behov. Du kan regne med os, når det gælder implementering af løsningen på dine laboratorier, helt op til automatisering af prøveopmærkningen, der kan forbindes med LIMS og integreres i eksisterende netværk. Der fås teknisk og eftersalgssupport, så du kan holde løsningerne til opmærkning af prøver opdaterede og så effektive som muligt.

Udskriv nøjagtige og holdbare prøvelabels på laboratoriet.

Produktnyheder

B-7425 conical tube

God alsidig label til sporing af laboratorieprøver
Bradys B-7425-laboratorielabel er en enestående løsning til sporing af prøver. Den er designet til at sidde godt fast og forblive læselig under en lang række laboratorieprocesser.
>> Læs mere


J2000 Lab printer

Brugervenlig labelprinter i fuld farve
Den nye BradyJet J2000-farvelabelprinter kan udskrive enhver farve på pålidelige labels til laboratorieprøver. Ved at oprette farvekoder kan laboratoriespecialister hurtigt genkende prøvekategorier.
>> Læs mere


B-7425 AC Sterilisation indicating label

Ny label, som bekræfter gennemført sterilisation
Få en klar visuel angivelse af en gennemført sterilisation på en holdbar laboratorielabel.
>> Læs mere


Videoer

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.