Stræb efter nul ulykker: Opmærk farlige varer

Go For Zero - Dangerous Goods

38 % af europæiske virksomheder rapporterer, at der er potentielt farlige kemiske eller biologiske varer på deres arbejdspladser, ifølge Det Europæiske Arbejdsmiljøagentur (EU-OSHA). Udsættelse for denne slags varer er forbundet med både akutte og langvarige sygdomme og skader, inklusive luftvejs- og hudsygdomme, organsvigt, arbejdsbetinget kræft, forgiftning og kvælning. For at mindske udsættelsesrisikoen tilbyder vi en række løsninger til holdbar og meget synlig sikkerhedsopmærkning.

Løsninger

GHS / CLP applied on drums GHS / CLP lab GHS BradyJet J2000

GHS/CLP-labels

Nem formidling af oplysninger om risiciene i forbindelse med farlige stoffer for at undgå ulykker og opnå bedre overholdelse af EU-lovgivningen.

Red arrowFå mere at vide

Pipe marker Hydrochloric acid Pipe marker natural gas Pipe marker methanol

Rørmærker

Opmærkning af, hvad der føres gennem rørene på fabrikken, for at informere medarbejdere og redningsfolk.

Red arrowFå mere at vide

ISO W009 ISO M010 ISO W003

Sikkerhedsskilte

Et enkelt sikkerhedsskilt kan forhindre dyre ulykker på arbejdspladsen, hvis skiltet er nemt at få øje på, fanger folks opmærksomhed og er nemt at forstå.

Red arrowFå mere at vide

Rigid Lock Quickberm High visibility mat spills Spill control solutions

Udslipskontrol

Stop udslip, før de forårsager ulykker på arbejdspladsen.

Red arrowFå mere at vide

Kontakt os for at få besøg i virksomheden eller få en revision, så du let kan vælge de løsningstyper, der passer til dine behov.

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.