Gå efter nul: Undgå, at folk glider, snubler og falder

Når folk glider, snubler eller falder, kan der ske ulykker både med og uden dødelig udgang på arbejdspladsen. Det er en af de hyppigst forekommende ulykkestyper. 36 % af virksomheder i EU-landene anerkender en øget risiko for, at nogen glider, snubler eller falder på arbejdspladsen, blev det påvist af EU-OSHA i ESENER-2-undersøgelsen. For at mindske denne risiko tilbyder vi en række løsninger til pålidelig og meget synlig sikkerhedsopmærkning.

Løsninger

Floor Marking ToughStripe Max Floor Marking

Gulvopmærkning

Nem opmærkning af sikre gangruter, forhindringer og farlige områder på arbejdspladsen.

Red arrowFå mere at vide

ISO W011 ISO M024 ISO W007

Sikkerhedsskilte

Et enkelt sikkerhedsskilt kan forhindre dyre ulykker på arbejdspladsen, hvis skiltet er nemt at få øje på, fanger folks opmærksomhed og er nemt at forstå.

Red arrowFå mere at vide

Rigid Lock Quickberm High visibility mat spills Spill control solutions

Udslipskontrol

Stop udslip, før de forårsager ulykker på arbejdspladsen.

Red arrowFå mere at vide

Kontakt os for at få besøg i virksomheden eller få en revision, så du let kan vælge de løsningstyper, der passer til dine behov.

Distributørpartnere

Med Brady kan du identificere og beskytte mennesker, produkter og lokaliteter vha. effektive labels, industriprintere, software, sikkerheds- og facilitetsopmærkning, udslipskontrol, lockout/tagout-løsninger og meget mere.Brady hjælper dig med at skabe og vedligeholde et mere sikkert arbejdsmiljø og overholde regulativer og standarder. Vores effektive materialer opmærker tydeligt produkter, komponenter og andre aktiver, selv under de mest ekstreme forhold.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.