Gå efter nul: Bedre sikkerhed for vedligeholdelse

Go For Zero: increase maintenance safety

10-15 % af dødsulykker på arbejdspladsen sker under vedligeholdelse ifølge Det Europæiske Arbejdsmiljøagentur (EU-OSHA). Arbejdsbetingede sygdomme og helbredsproblemer som f.eks. asbestose, kræft, høreproblemer og muskel- og skeletlidelser er også mere udbredte blandt medarbejdere, der er involveret i vedligeholdelse. For at understøtte Gå efter nul-programmer til at opnå bedre sikkerhed for vedligeholdelse foreslår vi 3 løsninger.

Maintenance visuals guidebook

Gør vedligeholdelse sikrere og mere effektiv med sikkerhedsskilte og labels med anvisninger.

Red arrowFå den gratis vejledning

LOTO guidebook

Isoler maskiner fra deres energiforsyning for at opnå sikrere maskineftersyn.

Red arrowFå den gratis vejledning

Spill control guide

Kontrollér udslip effektivt for at undgå arbejdsbetingede helbredsproblemer og driftsmæssig ineffektivitet.

Red arrowFå den gratis vejledning

Bedre sikkerhed for vedligeholdelse

Situationer, hvor der er lige ved at opstå en ulykke, og faktiske ulykker på arbejdspladsen kan undgås under vedligeholdelse. Advarselsskilte kan hænges op, hvor de er nemme at få øje på, for at advare og informere vedligeholdelsesmedarbejdere, når der kræves hørebeskyttelse, sikkerhedshjelme, beskyttelsesbriller eller masker for at efterse maskinerne på sikker vis. Maskiner kan isoleres fra deres energiforsyning for at undgå evt. uforudset og farlig bevægelse af maskinkomponenterne. Endelig kan der tages forholdsregler for at undgå, at udslip under vedligeholdelse spredes på arbejdsgulvet, hvor de kan forårsage, at folk glider og falder eller får hudirritationer, eller at der opstår andre sikkerhedsrisici på arbejdspladsen.

Mere effektiv vedligeholdelse

Samtidig med at man øger sikkerheden i forbindelse med vedligeholdelse, er det også en god ide at forbedre effektiviteten for vedligeholdelse. Ved at bruge tydelige labels med anvisninger på maskinerne kan vedligeholdelsesmedarbejderne straks se de anbefalede trin og procedurer til at efterse en specifik maskine. I kombination med færre afbrydelser under vedligeholdelse takket være isolering af maskinernes energi og udslipskontrol kan tydelige labels med anvisninger gøre vedligeholdelse mere effektiv og hjælpe virksomhederne med at opnå fuld produktionskapacitet hurtigere.

3 løsninger til forbedret vedligeholdelse

Brady foreslår 3 løsninger som en hjælp til at gøre vedligeholdelse sikrere og mere effektiv.

Gauge labels Lubrication points Oil level indicator

Professionelle sikkerhedsprintere

Udskriv selvklæbende sikkerhedsskilte og labels med anvisninger, og sæt dem på maskineriet, inden det skal efterses. Dette er en optimal måde at informere medarbejderne på, så de kan betjene maskineriet sikkert og effektivt.

Red arrowFå mere at vide

Lockout / Tagout Locked out valve Lockout / Tagout

Lockout/Tagout

Isoler maskiner fra deres energiforsyning under vedligeholdelse vha. anerkendte lockout/tagout-procedurer, særlige lockout-enheder og professionelle hængelåse.

Red arrowFå mere at vide

Rigid Lock Quickberm High visibility mat spills Spill control solutions

Udslipskontrol

Undgå, at udslip under vedligeholdelse spredes på arbejdsgulvet, hvor de kan forårsage ulykker og forsinkelser.

Red arrowFå mere at vide

Inviter en specialist til at udføre en gratis undersøgelse af sikkerheden og effektiviteten for vedligeholdelse.

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.