ADR-kompatible labels til batteriemballage, som er nemme at påsætte

Ved at advare medarbejdere, partnere og kunder om tilstedeværelsen af litium-ion-batterier på emballagen kan man undgå ulykker og få en bedre overholdelse af lovkrav. Bradys ADR-kompatible labels til emballage til litium-ion-batterier kan tilpasses efter behov, så man får optimal overholdelse af de relevante krav, og de kan desuden leveres på en praktisk dispenser, så de er nemme at påsætte.

ADR-kompatible labels til batteriemballage

Vi kan tilbyde labels til emballage til litium-ion-batterier, der overholder de ADR-bestemmelser, der bliver lovpligtige den 31. december 2018. Labelerne kan trykkes på Bradys fabrikker og tilpasses til den enkelte kundes specifikationer, så de er fuldt ud kompatible med ADR.

Nem at påsætte

Litium-ion batteri emballage labels fås på rulle med 1.000 labels. De selvklæbende labels, der er lavet af økonomisk hvidt B-7610-papir, sidder enkeltvist på deres liner, så de er nemme at tage af og påsætte. Desuden tilbyder Brady en praktisk separat dispenser, der kan sættes fast på en væg eller placeres på et bord, og som automatisk tager labelerne af lineren.

Bedre ADR-kompatibilitet

Vi tilbyder også:

  • Alle ADR-skilte til lastbiler er lavet af holdbare materialer, som holder i flere år udendørs. Disse diamantformede advarselsskilte tilbydes med enten en selvklæbende, magnetisk eller hård bagbeklædning, så de passer til mange forskellige slags lastbiler, hvor de kan bruges til at advare chauffører og redningsfolk om risiciene og til at forbedre overholdelsen af lovkrav.
  • Udslipssæt, der inkluderer en række løsninger til udslipskontrol. Disse løsninger gør medarbejderne i stand til hurtigt at forhindre, at et udslip spredes på en vej eller på arbejdsgulvet.
Afprøv en label i dit miljø

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.