Nem opmærkning af tykke kabler og kabelbundter

B-338- og B-388-mærkerne er designet til at opmærke tykke kabler og kabelbundter, selv efter fastgørelse. Begge mærker opfylder adskillige specifikationer for luftfart og kan designes og udskrives på stedet.

Nem opmærkning af tykke kabler og kabelbundter

Vores hårde B-338- og B-388-mærker kan bruges til nemt at opmærke tykke kabler, kabelbundter og et hvilket som helst kabel efter fastgørelse. De hårde kabelmærker uden klæbemiddel er nemme at påsætte vha. kabelbindere og fås i 2 størrelser: 51,44 mm x 10,42 mm og 50,80 mm x 20,58 mm. B-338 fås i hvid og gul, og B-388 fås i hvid.

Opfyldelse af specifikationer for luftfart

B-338- og B-388-mærkerne opfylder RW-2513-standarden for modstandsdygtighed over for væsker, som bruges i industrien og militæret. Begge mærker er brandhæmmende og forbliver læselige, når de udsættes for slitage. B-388 er lavet af polyolefin og kan modstå temperaturer på mellem -55 °C og 135 °C, mens B-338 er et mærke af polyvinylidenfluorid med ekstra modstandsdygtighed over for temperaturer (-55 °C til 200 °C), modstandsdygtighed over for revner og en lav afgasning.

Design og udskrivning på stedet

Både B-338- og B-388-mærkerne genkendes af Brady Workstation-apps, når de er placeret i en Brady-printer. Det gør kunderne i stand til hurtigt at føje stregkoder, serienumre, data fra ERP-systemer og billeder til mærkerne, inden de udskrives på stedet med BradyPrinter i5100- eller BradyPrinter i7100-labelprinterne til industriel brug. Begge mærker kan også bestilles helt eller delvist fortrykte fra Bradys fabrikker.

B-338 & B-388 aerospace tags sellsheet

Se alle produktoplysningerne på ét praktisk referenceark.

Red arrowFå produktoplysningerne

B-338 & B-388 aerospace tags

Test vores mærker for at fjerne enhver tvivl.

Red arrowFå en prøve

Aerospace manufacturing solutions

Få mere at vide om vores komplette opmærkningstilbud, der overholder krav til luftfartsbranchen.

Red arrowFå den gratis vejledning

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.