Fuldt ud automatiseret opmærkning til printplader

Vores komplette og pålidelige labelløsning til printplader kan automatisere sporbarhed og generere intelligente produktionsdata om dine SMD-produktionslinjer.

Spor alle printplader

Vores komplette løsning til sporbarhed kan forbinde alle printplader i produktionen med din Smart Factory-opsætning. Med vores løsning kan printplader generere data og sende dem til dit Manufacturing Execution System, til andre maskiner og produktionscykler eller til din forsyningskæde, både up- og downstream.

Red arrowSe detaljer om alle komponenter i vores komplette sporbarhedsløsninger.

B-7634 masking dots
BSP61 circuit board
Laser engravable label

Automatiseret

Automated print & apply

En fuldt ud automatiseret opmærkningsløsning til printplader kan give mulighed for sporbarhed og analyse af produktionsdata uden menneskelig medvirken. Vi kan tilbyde flere automatiserede løsninger, afhængigt af dine behov:

  • BradyPrinter A8500-labelprinterapplikatoren: Tilbyder automatisk printpladeopmærkningen og udskriver og påsætter bittesmå polyimidlabels til automatisk påsætning, som kan modstå hele produktionsprocessen til printplader.
  • ALF14-labelføder: Tilbyder effektiv, automatisk labelindføring, er hurtig, effektiv og let at anvende og kan implementeres hvor som helst i produktionslinjen.
  • BradyPrinter i7100-labelprinter til industrielt brug: Tilbyder holdbar og ekstremt nøjagtig udskrivning af labels til forretningskritisk opmærkning i store mængder.
  • Scannere: Med transportable eller integrerede scannere kan sporbarhedssystemer udvikles ud over forsyningskædens krav og generere data, der kan analyseres med henblik på optimering af produktionen.

Red arrowFå en praktisk oplevelse af vores systemer, og se, hvordan automatisk sporbarhed kan optimere din virksomhed.

Pålidelige labels

B-728 printed circuit board label

Vores udvalg af pålidelige labels til printplader er designet til automatisk påsætning og kan sikre, at 2D-koder og stregkoder er læsbare under PCB-fremstillingsforhold, så de kan aflæses af scannere under hele produktionsprocessen.

  • Udskriv og påsæt labels (B-7727, B-777,...): polyimide labels designet til at sidde godt fast og forblive læsbare ved temperaturer på op til 300 °C, eller når de udsættes for typiske PCB-kemikalier og rengøringsprocesser.
  • Lasergravering: designet til at modstå PCB-produktionsprocesser og øge kontrasten i opmærkning med laser, så de er lettere at læse for scanningssystemer.
  • Afdækningsfilm: designet til at beskytte printplader under fremstillingsprocessen, inklusive bølgelodning og afjævning med varm luft. Afdækningsfilmen kan fjernes uden efterladt klæbemateriale.

Red arrowTest vores pålidelige labels i dit miljø, og se, hvordan de virker.

Tilpasset support

Serviceaftaler

Ud over den inkluderede 1 års garanti tilbyder Brady gode support- og serviceaftaler til både BradyPrinter A8500-labelprinterapplikatoren og ALF14-labelføderen. Serviceaftalerne kan tilpasses til dine behov og kan inkludere førsteklasses support pr. telefon og/eller support i din virksomhed.

Scannere og transportable dataterminaler

Med transportable eller integrerede scannere kan dit sporbarhedssystem udvikles ud over forsyningskædens krav og generere data, der kan analyseres med henblik på optimering af produktionen.

Integration

Brady tilbyder software til oprettelse af labels med mulighed for automatisering i kombination med rådgivning, support og omfattende samarbejde med tredjeparter som en hjælp til, at du kan integrere vores sporbarhedsløsninger i din produktionslinje.

Egne laboratorier

Bradys egne laboratorier udfører grundige test af vores løsninger i overensstemmelse med standardtestmetoder. Vores forskere tester ydeevnen af hele konstruktionen af sporingslabels, inklusive lineren, klæbestoffer, labelmaterialer og labelernes afsluttende lag for at levere løsninger, som passer til dine udfordringer. Vores interne laboratorie kan levere testresultater efter anmodning eller teste nye krav til sporingslabels, når det er relevant.

Videoer

label automation

Red arrow Se infografikken
Se, hvor praktisk integration af automatisk opmærkning af printplader kan være.

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.