B-403-papirlabel, som opløses af vand

B-403-papirlabelen opløses fuldstændigt inden for 30 sekunders udsættelse for varmt vand, uden at overfladen beskadiges, eller at der efterlades klæbemateriale. B-403-labelen er ideel til at opmærke ting, som kræver ny opmærkning efter hver brug. Den har mange anvendelsesmuligheder på laboratorier og i transport- og logistiksektoren samt andre industrielle sektorer.

Hurtigt og nemt

B-403-papirlabelen, som opløses af vand, er selvklæbende og ekstremt nem at sætte på. Hvis labelen udsættes for varmt vand, opløses den fuldstændigt inden for 30 sekunder, uden at den overflade, den var sat fast på, beskadiges, og uden at der efterlades klæbemateriale. Med B-403-labelen reduceres behovet for arbejdskraft til at fjerne labels samt behovet for vedligeholdelse af filtre og afløb, samtidig med at det bliver nemt at genopmærke genanvendelige objekter i flere forskellige sektorer.

Mange forskellige overflader

Labelen, som opløses af vand, sidder godt fast på de fleste overflader, inklusive glas, rustfrit stål, aluminium og plastik med medre. Det gør labelen til en fantastisk løsning til kortsigtet opmærkning af beholdere, kasser og glasartikler med minimalt spild.

Kan udskrives på stedet

Labelerne, som opløses af vand, kan udskrives på et hvilket som helst sted vha. en bordplaceret printermodel fra Brady. De printere, der er kompatible med B-403-labelen, som opløses af vand, inkluderer de industrielle BBP12, S3100, BBP30, BBP31BBP33, BBP35, BBP37 og BradyPrinter i7100-labelprintere med farvebåndet R4300.

B-403-papirlabelen, som opløses af vand, er ideel til kortsigtet opmærkning.

Distributørpartnere

Med Brady kan du identificere og beskytte mennesker, produkter og lokaliteter vha. effektive labels, industriprintere, software, sikkerheds- og facilitetsopmærkning, udslipskontrol, lockout/tagout-løsninger og meget mere.Brady hjælper dig med at skabe og vedligeholde et mere sikkert arbejdsmiljø og overholde regulativer og standarder. Vores effektive materialer opmærker tydeligt produkter, komponenter og andre aktiver, selv under de mest ekstreme forhold.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.