Klar kryolabel giver mulighed for visuel kontrol af prøver

Kryogene reagensglas, hætteglas og opbevaringsbokse forbliver opmærkede under flere frysecyklusser, hvilket giver optimal sporbarhed for laboratorieprøver, med den klare B-7600 kryolabel. Denne label giver mulighed for visuel kontrol af prøveindhold og kan modstå temperaturer fra -191 °C til 121 °C.

Se prøveindhold

Den klare B-7600 kryolabel giver optimal sporbarhed af laboratorieprøver ved at sikre, at kryogene reagensglas, hætteglas og opbevaringsbokse forbliver opmærkede. Den er helt gennemsigtig, så du visuelt kan kontrollere indholdet i din prøve. Denne label er en del af Bradys udvalg af pålidelige labels til laboratorieprøver, der er udviklet til at forhindre tab af prøver.

Prøver forbliver opmærkede under kryoopbevaring

Den klare kryolabel er udviklet til at sikre, at prøver forbliver opmærkede under kryogen opbevaring. Denne label

  • vil ikke revne, skalle af eller nedbrydes i flydende nitrogen (-196 °C), frysere (-80 °C), autoklaves (121 °C) eller vandbade (100 °C)
  • kan overleve flere frysecyklusser
  • klæber fast på både kurvede og flade overflader
  • skal påføres ved stuetemperatur på en tør overflade

Udskriv labelen i laboratoriet

Den klare kryolabel kan udskrives i dit laboratorie efter behov. Den er kompatibel med Bradys bordplacerede printere BBP12, BradyPrinter i3300, i5100 og i7100 samt transportable Brady-printere* BMP61, BMP71 og M611. 1- og 2D-koder kan udskrives på labelen og kan læses af scannere. Brady Workstation-programpakken til laboratorier til labeldesign vil genkende materialet, når det installeres i din Brady-printer. Labelen skal udskrives med R6000HF-farvebåndet for at opnå optimale resultater.

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.