Få en forbedring af datacentrets oppetid

Vores holdbare labels er designet til opmærkning af alle datacentrets kabler, komponenter og racks, så man får en mere effektiv fejlfinding, som bedre understøtter de stadig større krav i serviceniveauaftaler med online butikker, virksomheder og offentlige institutioner.

Effektiv fejlfinding

At afgøre, hvilket kabel der skal tages ud og erstattes eller sættes i igen, kan være en skræmmende opgave i datacentre. Det er som at finde en bestemt nål i en stak af nåle: En udfordring, som både er tidskrævende og tager hårdt på nerverne, især hvis avancerede applikationer er nede, og de aftalte serviceniveauer er truede. Forestil dig, at en eller anden tog det forkerte kabel ud, og flere servere gik ned. For at undgå alt dette tilbyder Brady holdbare opmærkningsløsninger, der gør datacentrets teknikere i stand til hurtigt at finde det kabel, de har brug for.

Én enkelt opmærkning

Vores holdbare labels med klæbemidler til kurvede og flade overflader sidder godt fast på ethvert kabel og enhver komponent. Derfor vil opmærkningen være på plads, når der kræves hurtig fejlfinding for at undgå nedetid. Der fås labels i forskellige størrelser og former, så man nemt kan opmærke en hvilken som helst rack, server, komponent samt STP-, UTP- og koaksial-kabler, og Brady tilbyder også en flagformet label, der er designet til minimal kontakt med lyslederkabler og maksimal plads til opmærkningsdata.

Nemt design og udskrivning

Brady Workstation byder på en lang række funktioner til labeldesign, som dækker stort set ethvert opmærkningsbehov i datacentre. Kabel-, komponent- og racklabels og endda facilitetsskilte og -opmærkning kan designes på blot få trin. Designene kan nemt sendes til en Brady-labelprinter, så de kan udskrives på stedet, og den nye label kan påsættes med det samme.

Overalt i verden

Takket være en global tilstedeværelse, inklusive vores egne kontorer og et stort netværk af kvalificerede Brady-distributører, kan vi tilbyde lokalt salg, levering og teknisk support overalt på planeten. Det gør det muligt for organisationer nemt at kopiere bedste praksis for opmærkning, uanset hvor deres datacentre er.

Seneste nyt

B-427 rotating label

Roterende label til hurtigere fejlfinding af kabler

Med vores roterende label (B-427) kan brugerne nemt rotere kabellabelen, så dens tryk er synligt fra enhver vinkel, og fejlfinding bliver hurtigere og mere effektiv.

>> Læs mere

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.