Beskyttelse af printplader vha. afdækningsfilm med automatisk påsætning

B-7634-afdækningsfilmen til printplader giver enestående beskyttelse under processerne til elektronikproduktion, inklusive bølgelodning og afjævning med varm luft. Afdækningsfilmen af polyimid er ideel til automatisk påsætning og kan fjernes uden efterladt klæbemateriale.

Beskyttende film

Bradys B-7634-afdækningsfilm er et tyndt, ravgult beskyttelsesmateriale af polyimid. Filmen giver enestående beskyttelse af printplader, komponenter og huller under produktionsprocesser med høje temperaturer, bølgelodning og afjævning med varm luft. Filmen har et aftageligt klæbemiddel af silikone, så den sidder sikkert fast under produktionsprocesserne, samtidig med at den er nem at fjerne igen, uden at der efterlades klæbemateriale. Med B-7634-afdækningsfilmen udvides Bradys udvalg af produkter til automatiseret opmærkning af printplader, som inkluderer holdbare labels til opmærkning, labelfødere samt printere/applikatorer.

Større effektivitet vha. automatisk påsætning

Afdækningsfilmen af polyimid er designet til automatisk påsætning sammen med almindelige automatiserede produktionsanlæg i kombination med det fuldt ud automatiserede system til labelfremføring på den modulopbyggede ALF14-labelføder. I kraft af afdækningsfilmens evne til at forblive påsat under hele printpladeproduktionen kombineret med mulighederne for automatisk påsætning kan effektiviteten af printpladeproduktionen forbedres markant.

Ideel til processer med høje temperaturer

Den udstansede B-7634-afdækningsfilm af polyimid er en økonomisk løsning til elektronikprocesser i forbindelse med loddemasker til printplader under bølgelodning og produktion af printplader med flere lag. Den beskyttende film, som kan sættes på automatisk, er også nyttig til andre produktionsprocesser, inklusive varmegalvanisering, pulverlakering ved høje temperaturer og produktion af sensorer og grenrør inden for bilindustrien. Filmen fås som en kontinuerlig tape og er ideel til at isolere og beskytte ledninger mod de ekstreme forhold, som findes i luftfarts- og vindturbineindustrien.

Beskyttelse af printplader under produktionen vha. den B-7634-polyimidfilm med automatisk påsætning.

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.