Ingen uønsket påvirkning af krankontrolfunktionerne

Vores innovative Låseboks for paneler giver dig mulighed for at kontrollere adgang til panelbetjeningsknapperne til kran og hejs, hvilket skaber forbedret sikkerhed for medarbejderne.

Pendant lockout safety cover

Større sikkerhed for medarbejderne

Låseboksen for paneler kan fuldstændigt dække en lang række panelbetjeningsknapper til kran eller hejs for at forhindre, at nogen trykker på en betjeningsknap, før de har fjernet op til 4 hængelåse. Hængelåsnøgler kan opbevares af tilsynsførende eller medarbejdere, som arbejder uden for kranoperatørens synsvidde, for at undgå uønsket brug af kran eller hejs. Ulykker og alvorlig personskade som følge af sammenstød med kroge eller kranlast kan undgås, og medarbejderens sikkerhed kan forøges med Låseboksen for paneler.

Let og praktisk at bruge

Låseboksen for paneler er et praktisk værktøj, som kan udvides og passer til alle paneler med en længde på 10 til 45 cm. Det kan anvendes som enhver pose og inkluderer en fleksibel låseklemme, som passer perfekt omkring en række forskellige panelkabler. Det har fire stive sider, som er forbundet med hinanden, så det kan foldes helt flat og er let at transportere eller bære.

Pendant lockout sellsheet

Undgå problemfrit uønsket påvirkning af krankontrolfunktionerne for at opnå større sikkerhed for medarbejderne.

Red arrowFå produktspecifikationerne

LOTO guidebook

Få den gratis lockout/tagout-vejledning!

Red arrowFå vejledningen

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.