Særdeles innovative SafeKey-hængelåse til lockout

Vores innovative SafeKey-hængelåse til lockout er en hjælp til at opnå de sikreste lockout/tagout-procedurer under vedligeholdelse. Med over 100.000 unikke nøgler kan låsene understøtte store virksomhedsspecifikke nøglehierarkier, hvor ingen låse kan åbnes med den samme nøgle.

Højeste sikkerhed i forbindelse med hængelåse til lockout

SafeKey-hængelåsene til lockout giver 700 % flere nøglemuligheder end en almindelig sikkerhedshængelås i kraft af deres innovative låsemekanisme. Med over 100.000 forskellige nøgler giver SafeKey-hængelåsene til lockout optimal understøttelse af brugerspecifikke hierarkier af store sæt af hængelåse med forskellige nøgler, der kan åbnes med en leders hovednøgle eller en overordnet hovednøgle, når det er nødvendigt. Kortlagte nøglenumre sikrer, at ingen af nøglerne i den samme virksomhed kan bruges til at åbne den samme lås, hvis det er nødvendigt. Der fås desuden både hængelåse, som ikke er ledende, og som er modstandsdygtige over for korrosion, hvis det kræves som en ekstra sikkerhed.

Større effektivitet i forbindelse med lockout/tagout

Med farvekodede nøgler, der passer til farven på den tilhørende hængelås, er SafeKey-hængelåse til lockout en hjælp til at øge effektiviteten af lockout/tagout under vedligeholdelse. De fås i 9 farver, så vedligeholdelsespersonalet nemmere kan finde den rigtige nøgle til deres låse. Derudover gør låsemekanismen det nemt at isætte nøglerne og tage dem ud igen, så det er hurtigt og nemt at håndtere hængelåsene.

Personaliseret

Alle SafeKey-hængelåse til lockout kan graveres med navnet på en medarbejder, et team, en afdeling eller et arbejdsområde eller med et serienummer. Ud over hængelåse med forskellige nøgler fås der også løsninger med ens nøgler, så der kan åbnes en serie af låse med den samme nøgle.

SafeKey padlock info
SafeKey comparison to traditional padlocks
SafeKey Padlocks info
SafeKey brochure

Se alle produktoplysningerne om SafeKey-hængelåse til lockout.

Red arrowFå brochuren

LOTO guidebook

Se, hvordan lockout/tagout giver sikrere vedligeholdelse.

Red arrowFå vejledningen

Få mere at vide vores komplette lockout/tagout-løsning.

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.