SlimView-låseboks til grupper til effektiv lockout/tagout

SlimView-låseboksen til grupper er nem at tage med, har et gennemsigtigt dæksel og kan bruges til opbevaring af op til 12 hængelåse og også fungere som en boks til sikker opbevaring af nøgler. Den er en hjælp til, at virksomheder kan organisere deres lockout/tagout-systemer mere effektivt og reducere ulykker på arbejdspladsen. 15-20 % af ulykker på arbejdspladsen er stadig relaterede til vedligeholdelse, ifølge Eurostat.

Effektiv og brugervenlig

SlimView-låseboksen til grupper har et slankt design, hvilket gør den nem at opbevare, transportere og bruge. Låseboksen kan også nemt monteres på en væg eller lockout/tagout-skyggetavle i kraft af dens forudskårne monteringshuller. Og takket være dens gennemsigtige dæksel kan man når som helst foretage et hurtigt og effektivt tjek af låseboksens indhold.

Transport af op til 12 hængelåse

SlimView-låseboksen har indbyggede kroge til hængelåse og nøgler, så man får nem opbevaring af op til 12 hængelåse. Brady tilbyder kvalitetshængelåse til industriel brug i flere forskellige farver. Hængelåsene kan tilpasses med graveringer, labels og billeder.

Boks til sikker opbevaring af nøgler

Inden vedligeholdelsen starter muliggør SlimView-låseboksens forsænkede dæksel, at man kan bruge op til 12 hængelåse til at låse nøglerne inde i boksen. Dens stålkabinet og holdbare dæksel af polykarbonat holder nøglerne godt beskyttede under vedligeholdelsen. Når det er tid til at gentilslutte strømforsyningen til maskineriet, kan vedligeholdelsespersonalet fjerne deres hængelåse og få adgang til nøglerne i boksen for at låse op for strømforsyningen til det maskineri, som er blevet efterset. Det kan forhindre alle ulykker i forbindelse med gentilslutning af strømforsyningen til maskineri, mens vedligeholdelsen er i gang.

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.