Bemærk: Det er tid til vedligeholdelse!

Den innovative Brady-eftersynstimer kan være en hjælp til at redde liv ved tydeligt at vise, hvornår der er behov for vedligeholdelse, på selve maskinerne, udstyret og værktøjerne. Dens indikatorer fanger både brugeres og vedligeholdelsesmedarbejderes opmærksomhed, selv når de befinder sig på afstand af den, og den er en hjælp til at undgå brug af ikke-efterset eller slidt udstyr.

Tid til vedligeholdelse

Den nye Brady-eftersynstimer viser tydeligt, hvornår det er tid til den næste planlagte vedligeholdelse. Der fås versioner, som tæller ned fra 7, 30 og 365 dage. Hver version er udstyret med en mørkegrøn, lysegrøn, gul og blinkende rød indikator, der viser udstyrets status, fra nyligt efterset op til uvis udstyrsstatus.

  • Mørkegrønt lys blinker hvert 2. minut
  • Lysegrønt lys blinker hvert 2. minut
  • Gult lys blinker hvert 10. sekund
  • Rødt lys blinker hvert 2. sekund

Nemt og praktisk

Brady-eftersynstimer kan bruges direkte på stort set alle former for maskiner, udstyr eller værktøjer vha. enten et klæbestof, velcrobånd, en magnet, skruer eller kabelbånd. Ved udløbet af det forudbestemte tidsrum for eftersyn kan mærket nulstilles, indtil batteriet, som holder i over 1 år, er opbrugt. En indikator for batteriniveauet viser konstant, hvor meget strøm der er tilbage.

Red liv

I modsætning til andre løsninger kan Brady-eftersynstimerens farvede indikatorer ses på afstand og fanger aktivt brugere og forbipasserendes opmærksomhed. Maskiner, udstyr og værktøjer med Brady-eftersynstimeren er nemme at få øje på, og det er usandsynligt, at det tidsinterval for vedligeholdelse, der er fastsat for dem i love, forordninger eller virksomhedspolitikker, overskrides. Det gør, at Brady-eftersynstimeren giver optimal understøttelse af vedligeholdelse, der er med til at redde liv.

DOT inspection timer

Produktoplysningerne findes på et praktisk referenceark.

Red arrowSe, hvordan produktet fungerer

Scaffold inspection timer

Produktoplysningerne findes på et praktisk referenceark.

Red arrowSe, hvordan produktet fungerer

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.