Mærk rør i enhver facilitet hvor som helst

Vi kan opmærke rør på en hvilken som helst fabrik hvor som helst i verden som en hjælp til at reducere ulykker og øge effektiviteten på fabrikken. Vores rørmærker fås i 3 kvaliteter og kan tilpasses efter behov, så de inkluderer oplysninger om alle slags rør, indhold og strømretninger, der er brug for på din fabrik.

Reducer ulykker, øg effektiviteten

Synlige og læsbare rørmærker, som angiver rørenes indhold og flowretning, kan øge effektiviteten for vedligeholdelsesmedarbejdere, når de skal finde de rør, der skal serviceres, og de ventiler, der skal lukkes. Ud over at øge effektiviteten er rørmærker også med til at forebygge ulykker ved at advare medarbejdere, underentreprenører og redningsfolk mod rør med farligt indhold.

Holdbar opmærkning af rør hvor som helst

Rørmærker reducerer ulykker på arbejdspladsen og øger effektiviteten, så længe de bliver siddende fastklæbet og forbliver læselige. Baseret på test i vores interne laboratorier med standardiserede testmetoder tilbyder vi rørmærker af typerne Indendørs, Udendørs og Udendørs+ med op til 10 års holdbarhed udendørs i barske miljøer.

Tryk, der kan tilpasses efter behov

Vi kan levere rørmærker i en hvilken som helst farve og med et hvilket som helst tryk, hvilket overgår mere begrænsede løsninger, der kun viser de obligatoriske sikkerhedsoplysninger.

Obligatoriske sikkerhedsoplysninger*

  • strømretning
  • GHS/CLP-symboler
  • beskrivelse af rørindhold

*ifølge de fleste landes standarder og love

Almindelige effektivitetsfremmende oplysninger

  • beskrivelse af rørindhold på et andet sprog
  • Rørførings-og instrumenteringsdiagrammer
  • fra kilde x til destination y
  • QR-kode til elektronisk genkendelse

Der kan inkluderes yderligere eller andre oplysninger!

Eksempel på et rørmærke design

Custom pipe marking elements
Pipemarking Guidebook

Øg din ekspertise med vores gratis vejledning.

Red arrowFå vejledningen

Pipe marker samples

Rørmærker, der kan tilpasses efter behov.

Red arrowSe nogle eksempler

Custom Pipemarker Order Checklist

Brugertilpasset tjekliste til rørmærkningsbestilling

Red arrowSe, hvad du kan tilpasse.

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.