BBP37: Hurtig opmærkning af små mængder af produkter

Det kan godt være ret tidskrævende at finde en lille mængde labels til industriel brug til opmærkning af små mængder af produkter eller komponenter. Med BBP37-labelprinteren med flere farver og udskæringsfunktion kan du designe, udskrive og udskære små mængder af driftsikre produktlabels i din egen virksomhed og i mange forskellige former, størrelser og farver.

Hurtig opmærkning af små mængder af produkter.

Prøv selv at bruge printeren
Få produkt- specifikationer

Funktioner & fordele

Brugerdefinerede produktlabels efter behov

Med en BBP37-labelprinter med flere farver og udskæringsfunktion på stedet kan du nemt udskrive og udskære små mængder af opmærkningslabels til industriel brug, når der er brug for dem. BBP37-printeren giver udskrivning i flere farver med termisk overførsel og X/Y-udskæring, så der er mange muligheder for at tilpasse labelerne i form af forskellige former, størrelser og farver, som kan bruges til at opmærke mange forskellige produkter alt efter behov.

Enestående driftsikkerhed

BBP37-printeren er kompatibel med vores driftsikre labels af polyester og polyimid, som kan modstå ekstreme temperaturer på op til 300 °C, barske kemikalier og opløsningsmidler, slitage og udendørs miljøer. Disse labels, som tilbydes med avancerede klæbemidler, sidder fast og forbliver læsbare under de allermest krævende produktionsprocesser. Specifikationerne for hvert af de labels, der kan udskrives med BBP37-printeren, findes på vores ark med tekniske data.

Nemt design af labels

Du kan designe komplicerede labels til produktopmærkning med appen Brugerdefineret designer fra Brady Workstation. Du vælger formen, størrelsen og farven og tilføjer tekst, stregkoder eller data fra dit ERP-system inden udskrivning af dine labeldesign på BBP37-printeren. Brady Workstation inkluderer en gratis grundlæggende programpakke til labeldesign og 30-dages gratis prøveversioner, så du kan afprøve de mere avancerede apps til labeldesign, inden du opgraderer.

BBP33 OEM output
BBP37 Product identification
BBP37 Rating Label

Kom godt i gang

Info

Har du brug for hjælp til at finde den labelprinter eller printermodel, som passer bedst til dine behov? Kontakt Brady eller din Brady-distributør for at komme i gang.


BBP37 Label Printer

PRINTERMODELLER

Vælg den printermodel, som opfylder dine behov bedst.

Få mere at vide

BBP37 printer kit

STARTPAKKER

Begynd at udskrive labels med det samme med vores økonomiske startpakker.

Få mere at vide

Service contracts

SERVICEAFTALER

Få øjeblikkelig support pr. telefon eller i din virksomhed.

Få mere at vide

BBP37 label roll

LABELS & TAPE

Find en løsning til dine opmærkningsbehov med forskningsbaserede og gennemtestede labels.

Få mere at vide

Brady Workstation logo

SOFTWARE

Design en hvilken som helst label med Brady Workstation-appsene.

Få mere at vide

Warranty

GARANTI

Vi er stolte over vores printere og tilbyder en standardgaranti.

Få mere at vide

Downloads & Support

Find de seneste produktopdateringer, vejledninger, selvstudier, printerdrivere, produktdemonstrationer og meget mere til din Brady-printer.

Se alle downloads til BBP37

Customer support

KUNDESUPPORT

Har du brug for hjælp til at finde den labelprinter eller printermodel, som passer bedst til dine behov?

Kontakt os

Printer registration

PRINTERREGISTRERING

Registrer din printer for at få produktopdateringer og hurtig adgang til teknisk support.

Registrering

Technical support

TEKNISK SUPPORT

Kontakt vores eksperter, hvis du har et teknisk problem.

Kontakt os

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.