Brugervenlig labelprinter i fuld farve

BradyJet J2000

BradyJet J2000 er en praktisk og brugervenlig inkjetlabelprinter, som kan udskrive pålidelige skilte og labels til anlæg og laboratorieprøver i høj opløsning.

Få en printer- demonstration
Få nogle
prøver

News

 

BMP21-PLUS - Tough on the outsideHurtig udskrivning af dine egne GHS/CLP-labels


Med BradyJet J2000 kan du opleve et nyt niveau inden for udskrivning af holdbare GHS/CLP-labels på stedet. Med printerens avancerede inkjet-teknologi med fuld farve kan du hurtigt forvandle en lang række tomme labelmaterialer i forskellige størrelser til GHS/CLP-kompatible labels til opmærkning af kemikalier. I kraft af teknologi til automatisk labelkonfiguration kan BradyJet J2000 starte udskrivning på en ny labelstørrelse på få sekunder, hvilket både sparer dig tid, stress og besvær.

Funktioner & fordele: Sikkerheds- og facilitetsopmærkning

Skilte, som overholder standarder og bliver lagt mærke til

Med mere end 16 millioner farvevariationer giver den nye BradyJet J2000 kunderne mulighed for at udskrive deres egne, iøjnefaldende sikkerhedsskilte, mærker, rørmærker og lean-labels med anvisninger for at øge sikkerheden på arbejdspladsen og effektiviteten, samtidig med at de overholder de lovgivningsmæssige krav til farvekoder. Billeder i høj kvalitet kan føjes til ethvert skilt takket være printerens høje opløsning i fotokvalitet på 4.800 dpi.

Udskriv pålidelige skilte, mærker og labels

BradyJet J2000 udskriver på Bradys pålidelige skilte, mærker og labelmaterialer til indendørsbrug, som sidder godt fast og forbliver læsbare, selvom de udsættes for væsker, alkohol og indendørs belysning. De vil pålideligt advare medarbejdere om farer eller give dem vejledning til optimal brug eller vedligeholdelse af maskiner.

Brugervenlig

Med en størrelse på 26,4 gange 38,9 cm fylder BradyJet J2000 ikke meget, og den er meget praktisk og nem at bruge. Fjederindførte labelruller fra Brady kan skiftes på mindre end 20 sekunder, og med automatisk labelopsætning er printeren klar til at udskrive på ingen tid. Og med en udskrivningshastighed på op til 63 mm pr. sekund kan selv større farvekodede prøvelabels hurtigt udskrives efter behov.

Lock
Pipe marker
PPE

Funktioner & fordele: Laboratorier

Sortér prøver efter farve

Den BradyJet J2000-farvelabelprinter kan udskrive enhver farve på pålidelige labels til laboratorieprøver. Ved at oprette farvekoder kan laboratoriespecialister hurtigt genkende prøvekategorier. Med mere end 16 millioner farvevarianter kan brugerne skifte farve hver dag eller bruge forskellige farver til forskellige formål, lagerplaceringer eller efter vigtighedstyper, afhængigt af laboratoriets behov. Ud over farver tilbyder BradyJet J2000 også udskrivning i fotokvalitet med 4.800 dpi, så der kan tilføjes meget læsbare data eller stregkoder, som en pålidelig scanner ikke kan fejllæse.

Udskriv pålidelige labels

BradyJet J2000 udskriver på Bradys pålidelige labels til laboratorieprøver, som fås i størrelser og former, der passer til de fleste prøvebeholdere, inklusive reagensglas, hætteglas, cryobeholdere, skåle, plader og glas til laboratoriebrug generelt. Disse labels er udformet til at sidde godt fast og forblive læsbare, når de udskrives med en Brady-printer, selv hvis de opbevares i flydende nitrogen og i frysere, eller når de bruges i varmvandsbade eller autoklaver. Bradys labels til laboratorieprøver kan også modstå almindelige laboratoriekemikalier som acetone, ethanol, toluen, xylen og IPA.

Brugervenlig

Med en størrelse på 26,4 gange 38,9 cm fylder BradyJet J2000 ikke meget, og den er meget praktisk og nem at bruge. Fjederindførte labelruller fra Brady kan skiftes på mindre end 20 sekunder, og med automatisk labelopsætning er printeren klar til at udskrive på ingen tid. Og med en udskrivningshastighed på op til 63 mm pr. sekund kan selv større farvekodede prøvelabels hurtigt udskrives efter behov.

Lab application
Food refrigerator
Nitrogen application

Applikationer

Sikkerheds- og facilitetsopmærkning
Safety & Facility identification

Sikkerheds- og facilitetsopmærkning

Pipe marking

Rørmærker

Equipment labels

Udstyrslabels

Inventory identification

Beholdningsopmærkning

Tags

Mærker

Laboratorier
Tubes

Labels til reagensglas

Cryo labels

Labels til cryorør

Slides

Labels til objektglas

Well plate labels

Labels til brøndsplader

Glassware labels

Labels til glas

GHS / CLP labels

GHS / CLP-labels

Videoer

Sikkerheds- og facilitetsopmærkning

Laboratorier

Kom godt i gang

Info

Har du brug for hjælp til at finde den labelprinter eller printermodel, som passer bedst til dine behov? Kontakt Brady eller din Brady-distributør for at komme i gang.


BradyJet J2000

PRINTERMODELLER

Vælg den printermodel, som opfylder dine behov bedst.

Få mere at vide

Service contracts

SERVICEAFTALER

Få øjeblikkelig support pr. telefon eller i din virksomhed.

Få mere at vide

BradyJet J2000 label roll

LABELS & TAPE

Find en løsning til dine opmærkningsbehov med forskningsbaserede og gennemtestede labels.

Få mere at vide

BradyJet J2000 cmy ink cartridge

FARVEPATRONER

Print på labels i enhver farve.

Få mere at vide

Brady Workstation logo

SOFTWARE

Design en hvilken som helst label med Brady Workstation-appsene.

Få mere at vide

BradyJet J2000 accessories

TILBEHØR

Få mest muligt ud af din printer med praktisk tilbehør.

Få mere at vide

Warranty

GARANTI

Vi er stolte over vores printere og tilbyder en standardgaranti.

Få mere at vide

Downloads & Support

Find de seneste produktopdateringer, vejledninger, selvstudier, printerdrivere, produktdemonstrationer og meget mere til din Brady-printer.

Se alle downloads til BradyJet J2000

Customer support

KUNDESUPPORT

Har du brug for hjælp til at finde den labelprinter eller printermodel, som passer bedst til dine behov?

Kontakt os

Printer registration

PRINTERREGISTRERING

Registrer din printer for at få produktopdateringer og hurtig adgang til teknisk support.

Registrering

Technical support

TEKNISK SUPPORT

Kontakt vores eksperter, hvis du har et teknisk problem.

Kontakt os

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.