Hurtig og nem oprettelse af kemikalielabels, som opfylder gældende krav

Nem opmærkning af kemikalier ved hurtigt at udskrive holdbare labels, som overholder GHS/CLP-standarderne, når som helst der er brug for dem.

Hurtig udskrivning af dine egne GHS/CLP-labels

Med BradyJet J2000 kan du opleve et nyt niveau inden for udskrivning af holdbare GHS/CLP-labels på stedet. Med printerens avancerede inkjet-teknologi med fuld farve kan du hurtigt forvandle en lang række tomme labelmaterialer i forskellige størrelser til GHS/CLP-kompatible labels til opmærkning af kemikalier. I kraft af teknologi til automatisk labelkonfiguration kan BradyJet J2000 starte udskrivning på en ny labelstørrelse på få sekunder, hvilket både sparer dig tid, stress og besvær.


Nem kravoverholdelse

Når den kombineres med vores GHS-app, bliver BradyJet J2000 et endnu mere effektivt værktøj til korrekt opmærkning af ethvert kemikalie. Med Brady Workstation-appen til GHS-labels kan du vælge kemikalier ud fra navn eller CAS-nummer. Herefter udfyldes alle de krævede felter automatisk af appen, så der designes en label, som opfylder GHS/CLP-kravene.

De krævede felter inkluderer:

  • produktnavn
  • signalord
  • GHS-piktogrammer
  • fareerklæringer
  • præventive erklæringer

Ved at vælge udskrivningsfunktionen kan designet sendes til en BradyJet J2000 for at udskrive en selvklæbende label, der overholder CLP-kravene, og som er klar til brug.

Red arrowBrady Workstation-apps: Gratis 30-dages prøve


Ekstremt holdbart

For at opnå den optimale holdbarhed er det bedst at udskrive GHS/CLP-labels med BradyJet J2000 på Brady-labelmaterialerne B-7425J af polypropylen og B-2595 af vinyl. Begge disse labels vil forblive læselige og sidde godt fast, når de udsættes for en række kemikalier. Det vil gøre din opmærkning af kemikalier langt mere holdbar, end hvis du bruger labels, der falder af eller falmer efter kontakt med kemikalier. Vil tilbyder et ark med komplette tekniske data for testresultaterne af begge vores materialer.

Red arrowFå et ark med tekniske data

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.