Hurtig og nem oprettelse af kemikalielabels, som opfylder gældende krav

Nem opmærkning af kemikalier ved hurtigt at udskrive holdbare labels, som overholder GHS/CLP-standarderne, når som helst der er brug for dem.

Hurtig udskrivning af GHS/CLP-labels

Med BradyJet J2000 og BradyJet J5000 kan du opleve et nyt niveau inden for udskrivning af holdbare GHS/CLP-labels på stedet. Med printernes avancerede inkjet-teknologi med fuld farve kan du hurtigt forvandle en lang række tomme labelmaterialer i forskellige størrelser til GHS/CLP-kompatible labels til opmærkning af kemikalier. I kraft af teknologi til automatisk labelkonfiguration kan begge printere starte udskrivning på en ny labelstørrelse på få sekunder, hvilket både sparer dig tid, stress og besvær.


Nem kravoverholdelse

Når de kombineres med vores GHS-app, bliver BradyJet J2000 og BradyJet J5000 endnu mere effektive værktøjer til korrekt opmærkning af ethvert kemikalie. Med Brady Workstation-appen til GHS-labels kan du vælge kemikalier ud fra navn eller CAS-nummer. Herefter udfyldes alle de krævede felter automatisk af appen, så der designes en label, som opfylder GHS/CLP-kravene.

De krævede felter inkluderer:

  • produktnavn
  • signalord
  • GHS-piktogrammer
  • fareerklæringer
  • præventive erklæringer

Ved at vælge udskrivningsfunktionen kan designet sendes til en BradyJet J2000 eller BradyJet J5000 for at udskrive selvklæbende CLP-labels, der overholder lovkravene, og som er klar til brug.

Red arrowBrady Workstation-apps: Gratis 30-dages prøve


Ekstremt holdbart

For at opnå den optimale holdbarhed er det bedst at udskrive GHS/CLP-labels på Brady-labelmaterialerne B-7425J, B-2585 og B-2595. Disse labels vil forblive læselige og sidde godt fast, når de udsættes for kemikalier. B-2585 giver enestående funktionalitet i skibsmiljøer. Med disse labels bliver opmærkning af kemikalier langt mere holdbar, end hvis du bruger labels, der falder af eller falmer efter kontakt med kemikalier. Vil tilbyder et ark med komplette tekniske data for testresultaterne af alle vores labelmaterialer.

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.