BradyPrinter i5100: Smart labelprinter med enestående ydeevne!

BradyPrinter i5100-labelprinteren til industriel brug er smart og nem at bruge, giver enestående ydelse og kan bruges til at udskrive 1200 standardlabels til opmærkning samt skræddersyede brugerdefinerede labels.

BradyPrinter i5100 er en perfekt kombination af ydeevne og smarte funktioner.


Funktioner & fordele

Smart og forbundet

BradyPrinter i5100-labelprinteren til industriel brug kommunikerer automatisk med vores apps til labeldesign, forbrugsvarer til labels og farvebånd, så man får en problemfri og hurtig printeropsætning. Dens brugervenlige berøringsfølsomme farvedisplay inkluderer en funktion til overvågning af labels og udskrivningsstatus, som også informerer dig, når det isatte farvebånd ikke passer optimalt til de isatte labels. Brady-labels er nemme at isætte i kraft af en rulleholder med automatisk centrering samt automatisk kalibrering og labelopsætning. Herudover har printeren en række standardporte til almindelige industrielle tilslutningssituationer.

Enestående udskrivningsydelse

Med udskrivning på 300 og 600 dpi tilbyder BradyPrinter i5100 tydelig udskrivning i høj kvalitet på holdbare labels til industriel brug i størrelser fra 5 til 110 mm. Med en effektiv intern printerprocessor på 32 bit og 800 Mhz kan i5100-printeren udskrive ved hastigheder på op til 300 mm/sek. ved 300 dpi. Printerens udskiftelige valser er en hjælp til at holde dens ydeevne optimal, selv efter intensiv brug.

Holdbare labels til industriel brug

BradyPrinter i5100 kan bruges til at udskrive på 70 labelmaterialer, over 1200 standardlabels samt skræddersyede brugerdefinerede labelmaterialer og -dele. Anvendelsesmulighederne inkluderer:

  • labels til opmærkning af produkter: metalliserede labels, pillesikre labels, labels til igangværende arbejde og labels til kvalitetssikringstest med mere.
  • labels til elektronik og printplader: polyimidlabels til sporing, aftagelige labels og elektrostatisk dissipative labels med mere.
  • labels til logistik og registrering af aktiver: labels til registrering af aktiver, labels til palletanke og paller samt flytbare labels til affaldsspande og hylder med mere.
  • labels til opmærkning af kabler og komponenter: selvlaminerende kabellabels, ledningsmærker, kabelmærker, labels til trykknapper og labels til mærkeplader med mere.
  • laboratorielabels: labels til cryorør, labels til objektglas, aftagelige labels til glas, labels til brøndsplader og labels til vævskassetter med mere.
BradyPrinter i5100 circuit board application
BradyPrinter i5100 conical tubes
Sleeves

Kom godt i gang

Info

Har du brug for hjælp til at finde den labelprinter eller printermodel, som passer bedst til dine behov? Kontakt Brady eller din Brady-distributør for at komme i gang.


BradyPrinter i5100

PRINTERMODELLER

Vælg den printermodel, som opfylder dine behov bedst.

Få mere at vide

Service contracts

SERVICEAFTALER

Få øjeblikkelig support pr. telefon eller i din virksomhed.

Få mere at vide

BradyPrinter i5100 labels

LABELS & TAPE

Find en løsning til dine opmærkningsbehov med forskningsbaserede og gennemtestede labels.

Få mere at vide

Brady Workstation logo

SOFTWARE

Design en hvilken som helst label med Brady Workstation-appsene.

Få mere at vide

Warranty

GARANTI

Vi er stolte over vores printere og tilbyder en standardgaranti.

Få mere at vide

Downloads & Support

Find de seneste produktopdateringer, vejledninger, selvstudier, printerdrivere, produktdemonstrationer og meget mere til din Brady-printer.

Se alle downloads til i5100

Customer support

KUNDESUPPORT

Har du brug for hjælp til at finde den labelprinter eller printermodel, som passer bedst til dine behov?

Kontakt os

Printer registration

PRINTERREGISTRERING

Registrer din printer for at få produktopdateringer og hurtig adgang til teknisk support.

Registrering

Technical support

TEKNISK SUPPORT

Kontakt vores eksperter, hvis du har et teknisk problem.

Kontakt os

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.