Nem udskrivning af holdbare skilte, som øger sikkerheden og effektiviteten

Bradyprinter S3000

Med BradyPrinter S3000-skilte- og labelprinteren kan du nemt udskrive et bredt udvalg af holdbare sikkerhedsskilte og labels i din virksomhed for at øge sikkerheden og effektiviteten på arbejdspladsen.

Designet til at holde!

Få produkt- oplysningerne
Få en printer- demonstration

Funktioner & fordele

Udskrivning af et bredt udvalg af labels og skilte

Med BradyPrinter S3000 kan du udskrive et bredt udvalg af skilte og labels til at øge sikkerheden og effektiviteten på enhver arbejdsplads. Sikkerhedsskilte, gulvopmærkning, 5S-labels, lean-labels, labels til opmærkning af racks, døre, trapper, skraldespande, borde og stole samt CLP-labels til opmærkning af kemikalier kan alle sammen udskrives i en enkelt farve i din egen virksomhed, når som helst du har brug for dem.

Red arrowSe, hvordan du kan forbedre sikkerheden vha. en printer, i vores vejledning til 16 forskellige visuelle opmærkninger

Designet til at holde

BradyPrinter S3000 kan bruges til at udskrive på Bradys vinylmaterialer til industriel brug, som giver 8-10 års holdbarhed udendørs, samt på polyestermaterialer, inklusive ToughStripe-gulvopmærkning. Skilte og labels, der udskrives med BradyPrinter S3000, kan både bruges inden- og udendørs, hvilket er særdeles praktisk i forbindelse med sikkerheds- og facilitetsopmærkning på store anlæg, i eller omkring produktionshaller, på lagerlokaler samt i logistik- og distributionscentre. Bradys skilte- og labelmaterialer er designet til at kunne holde i industrielle miljøer og er blevet testet i overensstemmelse med internationale ASTM-testmetoder. Der fås ark med tekniske data til alle skilte- og labelmaterialer.

Ekstremt nem at bruge

BradyPrinter S3000 er ekstremt nem at bruge og har en funktion til automatisk kalibrering samt automatisk konfiguration af labelmateriale. Det gør dig i stand til uden videre at starte udskrivningen af de skilte og labels, du har brug for. At skifte til et andet labelmateriale er nemt og superhurtigt i kraft af printerens nemme isætning af labelmaterialer og tilhørende farvebånd, der kan skiftes på under 20 sekunder. Når printeren bruges sammen med Brady Workstation-apps, får du massevis af muligheder for at designe skilte og labels.

Red arrowBrady Workstation-apps: Gratis 30-dages prøve

Bradyprinter S3000 Loading
Bradyprinter S3000
Bradyprinter S3000 Printhead

Kom godt i gang

Info

Har du brug for hjælp til at finde den labelprinter eller printermodel, som passer bedst til dine behov? Kontakt Brady eller din Brady-distributør for at komme i gang.


Bradyprinter S3000

PRINTERMODELLER

Vælg den printermodel, som opfylder dine behov bedst.

Få mere at vide

Service contracts

SERVICEAFTALER

Få øjeblikkelig support pr. telefon eller i din virksomhed.

Få mere at vide

Bradyprinter S3000 Label

LABELS & TAPE

Find en løsning til dine opmærkningsbehov med forskningsbaserede og gennemtestede labels.

Få mere at vide

Brady Workstation logo

SOFTWARE

Design en hvilken som helst label med Brady Workstation-appsene.

Få mere at vide

BBP33 rolling case

TILBEHØR

Få mest muligt ud af din printer med praktisk tilbehør.

Få mere at vide

Warranty

GARANTI

Vi er stolte over vores printere og tilbyder en standardgaranti.

Få mere at vide

Downloads & Support

Find de seneste produktopdateringer, vejledninger, selvstudier, printerdrivere, produktdemonstrationer og meget mere til din Brady-printer.

Se alle downloads til BradyPrinter S3000

Customer support

KUNDESUPPORT

Har du brug for hjælp til at finde den labelprinter eller printermodel, som passer bedst til dine behov?

Kontakt os

Printer registration

PRINTERREGISTRERING

Registrer din printer for at få produktopdateringer og hurtig adgang til teknisk support.

Registrering

Technical support

TEKNISK SUPPORT

Kontakt vores eksperter, hvis du har et teknisk problem.

Kontakt os

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.