Alle ISO 7010-sikkerhedsskilte på holdbare materialer

Brady tilbyder alle ISO 7010-sikkerhedsskilte i højtydende materiale for optimal holdbarhed. Skilte kan bestilles fra Bradys fabrik, eller de kan tilpasses og udskrives på stedet ved hjælp af Brady Workstation og en Brady-sikkerhedsprinter.


Brug sikkerhedsskilte, som opfylder ISO-kravene

Et enkelt sikkerhedsskilt kan forhindre dyre ulykker på arbejdspladsen, hvis skiltet er nemt at få øje på, fanger folks opmærksomhed og er nemt at forstå. For at maksimere sikkerhedsskiltes effektivitet oprettede International Standardisation Organisation ISO 7010-standarden. Derfor tilrådes det at overholde denne standard, når nye faciliteter tages i brug, eller når slidte og falmede sikkerhedsskilte udskiftes.


Fås på holdbare materialer

Alle ISO 7010-sikkerhedsskilte fås på kvalitetsmaterialer, så skiltenes holdbarhed er optimal i krævende industrielle miljøer, inklusive høje temperaturer indendørs, steder, som er udsat for kemikalier og afvaskning, samt udendørs- og offshoremiljøer.

Tilgængelige materialer omfatter:

  • lamineret polyester
  • polypropylen
  • aluminium
  • vinyl
  • hård vinyl
  • fotoluminescente ”selvlysende” klasse B og C
Arrow
ISO 7010 Safety Signs

Kan udskrives på stedet

Med Brady Workstation-appen og en sikkerhedsprinter fra Brady kan ISO 7010-sikkerhedsskilte udskrives på din facilitet. Med Brady Workstation kan du udforme sikkerhedsskilte med brugertilpassede advarselsmeddelelser eller kombinationer af officielle ISO 7010-piktogrammer. Med en Brady-printer og nogle få forbrugsvarer i holdbart labelmateriale kan du udskrive ethvert ISO-skilt eller Brady Workstation-design og umiddelbart imødekomme ethvert behov på dine faciliteter.

Undgå dyre ulykker vha. ISO 7010-sikkerhedsskilte for optimal gennemslagskraft og genkendelighed.

Distributørpartnere

Med Brady kan du identificere og beskytte mennesker, produkter og lokaliteter vha. effektive labels, industriprintere, software, sikkerheds- og facilitetsopmærkning, udslipskontrol, lockout/tagout-løsninger og meget mere.Brady hjælper dig med at skabe og vedligeholde et mere sikkert arbejdsmiljø og overholde regulativer og standarder. Vores effektive materialer opmærker tydeligt produkter, komponenter og andre aktiver, selv under de mest ekstreme forhold.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.