Meget reflekterende skilte gøre mørket sikrere

Vores meget reflekterende ISO 7010-sikkerhedsskilte øger sikkerheden på mørke steder markant. De reflekterer dobbelt så meget lys, når de lyses op med en lommelygte eller forlygterne på et køretøj, og kan bruges både inden- og udendørs.

Høj synlighed

Vores reflekterende skilte har høj synlighed, fordi de reflekterer lyset uden at blænde takket være deres retrorefleksive prismatiske beklædning. Generelt er de dobbelt så reflekterende som skilte med retrorefleksive standardbeklædninger med glasperler. Det gør medarbejderne i stand til bedre at se skiltene i mørke og under barske vejrforhold, når de oplyses med en lommelygte eller forlygterne på et køretøj.

Fantastisk til udendørs brug

De reflekterende skilte fås på aluminiumsplader til udendørs brug. Disse plader har dobbeltbøjede sider og har ingen skarpe kanter. De fås som runde, trekantede, firkantede og rektangulære udgaver, så de passer til enhver af ISO 7010-sikkerhedsskiltenes former. Hver plade fås også med runde eller firkantede pæle med forskellige længder, med beslag eller fodspindler til optimal udendørs montering. Alle B-7658-skiltene har en fantastisk udendørs holdbarhed takket være Bradys UV-blokerende B-7639-laminering, som beskytter dem.

Kan tilpasses

Alle de reflekterende ISO 7010-sikkerhedsskilte kan tilpasses på Bradys fabrikker. De kan leveres med eller uden tekst, på et hvilket som helst sprog. Der fås brugertilpassede størrelser på op til 0,9 x 4 meter.

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.