Opnå højere niveauer for maskinsikkerheden

Vores holdbare sikkerhedsskilte til maskiner, som har høj opløsning, er en optimal måde at advare og informere brugerne om sikkerhedsrisici ved maskinerne, som ikke kan fjernes via maskinernes design.

Komplet kravoverholdelse

Vores sikkerhedsskilte til maskiner overholder den internationalt anerkendte ISO 3864-2:2016-standard. Overholdelse af denne standard giver maksimal genkendelighed og er en hjælp til, at maskinbrugerne bedre kan forstå alle advarsler eller krav om personligt sikkerhedsudstyr. Hele sortimentet af sikkerhedsskilte til maskiner fås desuden på UL-anerkendte materialer.

God synlighed

Skiltene kan sættes fast på en hvilken som helst overflade, så man kan vælge det sted, hvor de er mest synlige og bedst placerede med henblik på at understøtte maskinsikkerheden. Deres tryk fanger desuden brugernes opmærksomhed med klare farver og skarpe sikkerhedsmeddelelser i høj opløsning. De er trykt på vores holdbare skiltematerialer til industriel brug, som kan modstå barske forhold og forblive læsbare samt sidde godt fast i mange år.

Tilpasning

Vores sikkerhedsskilte til maskiner har mange muligheder for tilpasning, så de kan skræddersys til mange forskellige behov og brugssituationer. Tilpasningsmulighederne inkluderer skiltenes størrelse, form og klæbemiddel, så de kan tilpasses optimalt til enhver maskine eller del. Skiltematerialerne kan ændres, så skiltene er holdbare inden- eller udendørs i specifikke miljøer. Og alle tryk kan tilpasses fuldt ud, så der opnås optimal maskinsikkerhed.

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.